|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Karnıbahar Kızartması konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
04.03.2014, 03:06 | #1 (permalink) |
| Karnıbahar Kızartması Karnıbahar Kızartması Malzemeler 1 adet orta boy karnabahar 2 adet yumurta 200 gr un tuz, sıvı yağ Hazırlanışı Sert olan kısımları kesilmiş ve çiçekleri ayıklanmış olan karnabaharları bir tencereye koyarak üzerini geçecek şekilde su ve tuz ekleyip haşlayın. Çok fazla yumuşamasına ve dağılmasına izin verilmeden suyu süzülmelidir. Başka bir kapta yumurta, un ve yarım su bardağı su bir çatal yardımı ile çırpılır. Suyun miktarı karışım ne çok katı ne de sıvı olmalıdır. Haşlanmış olan karnabaharları hazırladığımız karışıma teker teker bulayarak kızgın yağda kızartalım. Dilerseniz peçete yardımı ile fazla yağını aldıktan sonra servis tabağına alınız. Üzerinde sarımsaklı yoğurt ya da sadece yoğurt ile servis edebilirsiniz. Afiyet olsun..
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
04.03.2014, 03:15 | #2 (permalink) |
| Cevap: Karnıbahar Kızartması Normalde sevmezdim hiç, bir gün yanlışlıkla bu kızartmasını yemişim bilmiyordum karnıbahar olduğunu, bir hoşuma gitti, bir hoşuma gitti . Neyse bunu birgün yapmalıyım, paylaşım için teşekkürler. |
04.03.2014, 03:17 | #3 (permalink) |
| Cevap: Karnıbahar Kızartması Rica ederim, hem sağlıklı hem lezzetli tabi damak zevkine uymayan için bir şey diyemiyoruz
__________________ Taklitler aslını yaşatır. KIPSS. Ben soğuk değilim, siz cıvıksınız. . |
12.11.2014, 11:49 | #4 (permalink) |
Özel Üye | Cevap: Karnıbahar Kızartması Yoğurtlayınca güzel oluyor. |
11.12.2014, 22:20 | #5 (permalink) |
Süper Üye | Cevap: Karnıbahar Kızartması Şimdi tam zamanı dur anneme diyeyim bize yapsın |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |