|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Evde Hamburger Nasıl Yapılır? konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
18.01.2016, 23:54 | #1 (permalink) |
| Evde Hamburger Nasıl Yapılır? Evde Hamburger Nasıl Yapılır? Tarifin Videolu Anlatımı Hamburgeri hazırlarken marulu en alta koyuyoruz bunun sebebi köftenin suyunun ekmeğe geçip ıslatmasını engellemek ve sulu kalmasını sağlamak… İsterseniz hamburgerinizi fırında pişirdiğiniz Fırında Patates Kızartması ile servis edebilirsiniz. Malzemeler: 1 kilo içi için: 500 gr. Dana döş kıyma 250 gr. Dana antrikot kıyma 250 gr. dana kol kıyma 50 gr. Kuyruk yağı. Tuz Karabiber Servis için: Yıkanıp kurulanmış marul Domates Turşu isteğe göre ev yapımı mayonez isteğe göre ev yapımı ketçap Yapılışı: İç yağını keskin bir bıçak yardımıyla doğrayın. Dana döş, antrikot ve kol etinden çektirdiğiniz kıymaya ilave edin. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin. Ellerinizin ucunu kullanarak kıymayı yoğurun. Orta boy bir kavanoz kapağı büyüklüğünde porsiyonlayın. Önceden hafifçe yağlayıp ısıttığınız döküm tavada her yüzünü 1 dakika toplamda 4 dakika pişirin. Hazırladığınız hamburger ekmeğini enine 2 parçaya bölün. Marulu ekmeğin üstüne yerleştirin. Köfteyi, marulu ve domatesi de yerleştirerek sıcak servis yapın.
__________________ Kadının gücünü Hafife Alma. Her Yol Sana Çıkar Galatasaray ! |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
Seçenekler | Arama |
Stil | |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |