|
Yemek Tarifleri kategorisinde açılmış olan Bulyon nasıl yapılır? Tarifi konusu , ...
| LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
26.08.2013, 21:42 | #1 (permalink) |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır. | Bulyon nasıl yapılır? Tarifi Bulyon nasıl yapılır? Tarifi Evde sağlıklı ve lezzetli bulyon hazırlamaya ne dersiniz? İşte pratik ev yapımı bulyon tarifi Bulyon tarifi malzemeler 1/2 kilo çorbalık tavuk veya kırmızı et Su Tuz Tane karabiber Kimyon Köri Biberiye 1 tutam defne yaprağı 1 tutam maydanoz 1 tutam kereviz yaprağı 1 tane soğan 1 tane havuç 1 tane kereviz Bulyon tarifi hazırlanışı: - Bütün malzemeleri tencereye koyun. - Üzerini 3-4 parmak geçecek kadar su ekleyin ve kapağını kapatın. - Tavuk etiyse 30 – 40 dakika, kırmızı et ise 1 saat pişirin. - Et suyu soğuyunca süzgeçten geçirin ve buzluk kaplarına paylaştırın. |
Yukarı'daki Konuyu Aşağıdaki Sosyal Ağlarda Paylaşabilirsiniz. |
| |
Forum hakkında | Kullanılan sistem hakkında |
| SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc. |