Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   19 Nisan 2015 Pazar Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/151370-19-nisan-2015-pazar-yengec.html)

Şekerpare 19.04.2015 09:20

19 Nisan 2015 Pazar Yengeç
 
:yengec:

19 Nisan 2015 Pazar Yengeç burcu günlük burç yorumları. Günlük burç yorumları bugün neler söylüyor? 19 Nisan 2015 Pazar günü Yengeç burcu için nasıl geçecek? İşte burcunuza özel günlük yorumuz ve gazetelerden derlenen günlük burç yorumları:
Sevgili Yengeç, Venüs maddi imkanlarınızın gelişeceğini söyleyebilir. Bir mektup ya da mesaj aklını kurcalayan şüphe ve endişelerden kurtaracak. Küçük bir sorun karşısında sevdiklerine kırıcı olmamak için kendine hakim olmalı yada ortam değiştirmelisin. Aşk meseleleri mantıkla çözülmüyor. Yüreğinin sesini dinlemeye bak.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Hürriyet Yorumu


Duygusal veya maddi anlamda açılabileceğiniz, aşırılıklara kaçabileceğiniz günlerdesiniz. Günlük burç yorumları Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir. Dikkat!

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Milliyet Yorumu


Gün içinde arkadaşlarla bir araya gelmek ve hayattan keyif almak zor olmayacak. Evde ya da ailenizle olumlu saatler var.


Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Vatan Yorumu


Bir süredir görüşmediğiniz bir dostunuzla ortak bir plan yapabilirsiniz bugün. Konuşacak anlatacak çok şey birikmiş olabilir. Ancak bir süre sonra olayın gereksiz muhabbet aşamasına kayma ihtimali var. Tadında kesmek iyi olur.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Radikal Yorumu


Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iş hayatınız açısından muazzam olumlu etkiler alırken, yeni iş teklifleri ile karşılaşabilir, çalışma şartlarınızda daha çok insana ulaşabilir, faydalı bağlantılar kurabilirsiniz. İlişkilerinizde birlikte yolculuk veya geziler düzenleyebileceğiniz, pozitif iletişime geçebileceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkiler açısından olumlu fırsatları vurgulamakta.

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumları Takvim Yorumu


Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.


Saat: 20:02

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.