Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı (https://www.forumaski.com/yengec/152986-yengec-burcunda-bugun-12-mayis-2015-sali.html)

DeRDeST 12.05.2015 10:18

Yengeç Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı
 
Yengeç Burcunda Bugün - 12 Mayıs 2015 Salı

:yengec:

Sevgili Yengeçler, 12 Mayıs saat 05:40-24 Haziran saat 16:33 tarihleri arasında etkili olacak Mars-İkizler burcu geçişi, geri planda çalışmak, veri toplamak, işlerinizi düzenlemek adına gayet faydalıdır. Edindiğiniz bilgileri arşivinizde çok dikkatli bir şekilde saklayınız. Çünkü bugün Merkür gölgeli günleri başlıyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda dağınık olmayınız. Bazı meseleleri gereğinden fazla hassasiyetle hatta abartıyla ele alabilirsiniz. Eğer bu, etrafınızdaki insanların ikili oyunları, tutarsızlıkları nedeniyle oluyorsa, sakin olup durumu bilinçli şekilde ele almakta yarar var. Özellikle 15 Mayıs tarihinde bu yüzden işten ayrılmaya kalkışmayınız. Pek sorun kaldıracak haliniz olmadığı için, böyle bir karar verme riskiniz var. Dikkatli olunuz.

Yeni girişim planları olan Yengeçler, bunları bir daha gözden geçiriniz. Bu araştırma nedeniyle bazı kişilerle veya kurumlarla bağlantıya geçebilir, geri planda işin olabilirliliğini, yararını, sonucunu tahmin çalışmalarında bulunabilirsiniz. Mars İkizler burcunda zorlanmalara neden olsa da, durumu mantıklı bir şekilde analiz ettiğiniz zaman, altından kalkamayacağınız bir şey yoktur. Tek sorun, zaman faktörüdür. Özellikle kariyer ve aşk hayatınızla ilgili konularda sabırlı olmakta fayda vardır. Acele etmemek, enine boyuna her şeyi düşünmek yararlıdır. Bir olayın her iki boyutuyla analiz edilmesi gerekir. Kafanızı karıştıran, soru işaretleri uyandıran noktalar varsa, kesinlikle mercek altına almak lazımdır. Mars-İkizler burcu geçişinin etkili görünüm tarihleri: 15, 22, 26, 27 Mayıs ve 6, 9, 14 Haziran.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 23:21

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.