Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcu ve İnsan Ömrü (https://www.forumaski.com/yengec/153828-yengec-burcu-ve-insan-omru.html)

DeRDeST 19.05.2015 01:38

Yengeç Burcu ve İnsan Ömrü
 
Yengeç Burcu ve İnsan Ömrü

:yengec:

YENGEÇ burcu insanları GENÇLİK ÇAĞI (yaklaşık 16.22 yaş) temsilcisidir. Ergenlik döneminin aldanışlarından ve havailiklerinden sonra aşkı tatmış, hisleri değişmiş, ,duygusal ve durgun bir hale bürünmüştür. Aşkın etkisiyle alt üst olur ve sığınak olarak evini görür. Aşıkların hep erkek, maşukların (kendisine aşık olunanların) hep kadın olması karşısında kadınları kutsallaştırır ve bu kutsallığı annesine layık görür.

Bir yandan sevdiği ile yuva kurma hayali, diğer yandan ailesine beslediği sevgi nedeniyle havailikten uzaklaşıp para kazanmaya ve kazandığının bir kısmıyla ailesine yardımcı olmaya, bir kısmını da biriktirmeye başlar.

Aldatılma korkusu ve sevdiğine duyduğu koruma hissi, ailesine de yönelir ve aşırı kıskanç bir hal alır. Zira bir yandan ergenlik çağındaki aldanışları yüzünden içinde taşıdığı çocukluk çağındaki güven ortamına dönme isteği taşımakta, öte yandan yaşı gereği artık o çağlara dönmesinin mümkün olmadığı gerçeği ile karşı karşıya olduğunu bilmektedir. Bu nedenle de içinde önüne geçemediği yoğun bir hırçınlık duymakta ve bunun dışarıya yansımasına engel olamamaktadır.

Yaşı gereği gerçekleştirmesi gereken iletişim, çocuksu duygularıyla çalıştığında, bunu şakalarıyla örtmeye ve gürültücü tavrıyla varlığını hissettirmeye çalışır. (DUYGUSAL ve HIRÇIN GENÇ)

Hasan Kocabaş

Hipnoz 19.05.2015 09:55

Cevap: Yengeç Burcu ve İnsan Ömrü
 
Hirçinlik bizden sorulur. :p


Saat: 05:55

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.