Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/yengec/154865-yengec-burcunda-bu-ay-ask-ve-iliskiler-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:36

Yengeç Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015
 
Yengeç Burcunda Bu Ay Aşk ve İlişkiler - Haziran 2015

:yengec:

1-7 Haziran arası: 3 Haziran tarihindeki görünüm, yüreğinizde bir yerlerde sizi rahatsız ve huzursuz eden meseleler olduğunu gösteriyor. Siz de bugün, bu meseleleri bir daha sakinlikle gözden geçiriniz. Sizin gelişim yolunuz, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda olgun yaklaşımlarınıza bağlıdır. Evet, işiniz zor ancak yapılması gereken bu. Anlayışlı olmak yine sizin yüce gönlünüze kalıyor.
8-14 Haziran arası: 12 Haziran-8 Temmuz tarihleri arasında Merkür düz seyirle ilerleyecek. Geçtiğimiz 19 Mayıs tarihinden bu yana bir huzursuzluk, iletişimde bulunmaktan kaçınma, gerginlik hallerimiz vardı. Kararsızdık ve de söylemekten kaçındığımız gizli saklı sırlarımız, durumlarımız bizi bir hayli yormuştu. Geri hareketin bitimiyle tabii ki rahatlayacağız. En azından içimize atıp atıp bir şeyleri sonra birden bire tüm öfkemizi kendimize yöneltmek yerine, bir şeylerle oyalanıp, yarım kalan işlerimize daha fazla ağırlık vererek endişelerin beynimizi kurcalamasına izin vermeyeceğiz.
15-21 Haziran arası: 15 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında tekrar Akrep burcuna geri dönecek Satürn, bu süreçte aşk hayatınız, çocuklarınız, çocuk sahibi olma konularında ve genel olarak hayatın güzelliklerini hissetme yönünde ılımlılık, iyimser yaklaşımlar, görmek istediğimiz şekilde olayları değerlendirme isteğimiz yoğundur. Benim tavsiyem, gerçekçi düşünmeyi, kendinizden çok fazla ödün vermeden çıkarlarınızı korumayı bilmenizdir.
18 Haziran tarihindeki Merkür-Kuzey düğüm görünümü, yüreğinizde bir yerlerde sizi rahatsız ve huzursuz eden meseleler olduğunu gösteriyor. Siz de bu meseleleri bir daha sakinlikle gözden geçiriniz. Sizin gelişim yolunuz, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda olgun yaklaşımlarınıza bağlıdır. Evet, işiniz zor ancak yapılması gereken bu. Anlayışlı olmak yine sizin yüce gönlünüze kalıyor.
22-28 Haziran arası: 23 Haziran tarihindeki görünüm, birçok mesele üzerinde düşündüğünüzü, merak ettiğinizi, her şeyi bilmek istediğinizi gösteriyor. Ancak edindiğiniz bilgiler yeterli gelmeyebilir veya başarılı olmak istediğiniz konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Sizi ilgilendirsin veya etmesin, her şeyin dibini kurcalayabilirsiniz. Bazen öylesine çok şey öğrenirsiniz ki, bunları nerede kullanmanız gerektiğini tam olarak bilmediğiniz için kolayca dağılabilirsiniz. Beklenmedik bazı gelişmeler yaşanabilir. Bunları dikkatlice ele almakta yarar var.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 04:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.