Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015 (https://www.forumaski.com/yengec/154886-yengec-burcunda-bu-ay-ve-kariyer-haziran-2015-a.html)

DeRDeST 27.05.2015 12:57

Yengeç Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015
 
Yengeç Burcunda Bu Ay İş ve Kariyer - Haziran 2015

:yengec:

1-7 Haziran arası: 2 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, başta sağlığınızla ilgili her türlü muayene, tetkik, tedavilerin, iş ortamındaki ilişkilerin, çalışma hayatınızla ilgili konuların, sizi ruhsal ve bedensel anlamda yoran veya mutlu eden konulardaki durumunuzu görebilmeniz yönünde önemlidir. Ancak bu Dolunay gösteriyor ki, fazla dağınık, dikkatsiz, hatta birden fazla meseleyle ilişkilisiniz. Bu da sizi verimsiz kılıyor, keyifsiz yapıyor. Bu Dolunayın Neptün ile görünümü ve Merkür geri hareket dönemine denk gelmesi, en ufak bir şeyin bizi huzursuz edebileceğini, kendinize dikkat etmemiz gerektiğini, elimizde olmayan hatta müdahale bulunamayacağımız durumları da kabullenmek, sakin olmak, abartmamak gerektiğini vurguluyor.
8-14 Haziran arası: 9 Haziran tarihindeki görünüm, kariyer anlamında iki ayrı hedef belirlemeniz ve bunlardan hangisini tam olarak seçmeniz gerektiğini tespit etmekte zorlanmanız olabilir. Bazılarınız için bu enerjinin anlamı, aşırı yorgunluk ve yoğunluktan kaçma arzunuzun göstergesidir. İşlerinizi farklı yöntemlerle çabucak bitirme ihtiyacınız fazlasıyla yüksektir. Beklenmedik sürprizler bazen yolunuza engel koyabilir.
15-21 Haziran arası: 16 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniayı, sizler açısından biraz temkinli karşılıyorum. Çünkü oluştuğu yaşam evinde kişinin kendini, hedeflerini, durumunu, dağılmadan, gerçekçi bir şekilde belirlemesi gerekiyor. Ben kendimi şu alanda, şu konuda, şu hedefe odaklıyorum ve bunu başarmak için bilinçli bir şekilde ilerleyeceğim kendimi hazırlayacağım demelisiniz. Çünkü Yeniayın Uranüs ile görünümü, iş hayatınızla ilgili konularda trendleri takip etmek, farklı bir şeyler tasarlamak, eskimiş olanları atıp yeniye yer açmak anlamında size hız kazandırıcıdır. Ancak ne istediğimizi bilmek de önemlidir. Ben bir de, iş ilişkilerinize dikkat etmenizden yanayım. Kimin dost kimin düşman olduğunu bilmiyoruz. Sırrımızı veririz, kötü niyetli kişiler bunu kullanmaya çalışırlar. Fiziksel ve bedensel sağlığımız da önemli. Bu Yeniayın Mars ile olan görünümü de, bir yanıyla aktif olmaya çalışırken, diğer taraftan bir durumu tam anlamadan, dinlemeden tepki göstermenize neden olabilir. Benim sizlere tavsiyem, bu Yeniayda, sakin, aklı başında, yeni hedefler belirleyerek, bilgilenmeye, araştırmaya dönük çalışarak bu aktif enerjinizi doğru manada kullanmanız ve yeteneklerinizi ortaya koyarak kazancınızı arttırmanızdır.
22-28 Haziran arası: 24 Haziran-9 Ağustos tarihleri arasında Mars burcunuz üzerinde ilerleyecek. Sizler için bu enerji geçişini ben birçok açıdan olumlu bulsam da, dikkat etmeniz gerekenleri de söylemek isterim. Öncelikle iş hayatınızla ilgili konularda bu süreçte, girişimde bulunmak istiyorsanız, şu duyarlılığınızı bir kenara koyunuz. Çünkü bu enerjiyi kullanmak için aktif olmanız gerekir. Ben buradayım deme vaktiniz geldiğine göre, iş sorunlarınızı çözmenin de yolu cesur olmaktan geçiyor. İşsizlik problemi olanların da aynı şekilde kapıları çalma zamanları gelmiş bulunuyor. Yeteneklerinizi köreltmeyiniz ve seçenekleri gözden geçirip, güvenle atılımda bulununuz. Bu süreçte, tabii ki yükselen bu enerji, sizin bir terslik karşısında, çabucak öfkelenmenize neden olabilir. Hatta bu öfkeyi iş hayatında, ilişkilerinizde yansıttığınızda insanlar sizin son günlerde çok değiştiğinizi, fazla tepkili davrandığınızı söyleyebilirler. Oysaki bu aktif dönemi, paragrafın girişinde belirttiğim gibi başarılı işler, girişimler için kullansanız gayet olumlu sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 11:08

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.