Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi (https://www.forumaski.com/yengec/157623-yengec-burcunda-bugun-22-haziran-2015-pazartesi.html)

DeRDeST 22.06.2015 10:26

Yengeç Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi
 
Yengeç Burcunda Bugün - 22 Haziran 2015 Pazartesi

:yengec:

Sevgili Yengeçler yeni haftamız Ay-Başak geçişiyle başlıyor ve saat 13:26 da Ay-Merkür görünümü oluşuyor. Bu enerji, çevremizle ilişkili konular, eğitim hayatımız, iş hayatımız, iletişimle alakalı her mevzuda detaylı düşünmenin ve uyanık olmanın önemine işaret ediyor.

Saat 15:39 Ay-Neptün karşıtlığı, çevrenizde kişilerle alakalı her türlü ilişkinizi, bağlantınızı önemsemeniz anlamındadır. Titiz ve detaylı düşünebilirsiniz. Ancak sakin ve kontrollü hareket edebildiğiniz sürece sizi kimsenin yanıltmasına izin vermemiş olursunuz.

Saat 16:46 Jüpiter-Uranüs olumlu görünümü, bir yanıyla kazanç getiren işlerin göstergesi, diğer yanıyla, mesleki hayatınızdaki yeniliklerin işaretçisidir. Bu değişimlerin ardında yatan en önemli faktör, artık eskisi gibi baskılara gelemeyişinizdir. Benim de arzularım var, benim de isteklerim gerçekleşmeli, sürekli birilerine ayak uydurmak zorunda mıyım diye düşünebilirsiniz. Yetenekli olduğunuzu alanlarda kazanmak istersiniz. Bu görünüm fırsatları işaret etmesine ediyor da, sizin tedbirsiz hatta bazen gereksiz yere yapacağınız alışverişler yine zorlanmanıza sebep olabilir. Ben derim ki, hele bir bakalım gelişmelere, karşınıza çıkan olumlu yöndeki değişimlere, ona göre hareket edersiniz. Ayrıca birikimleriniz varsa, bunları da riskten uzak, piyasanın durumuna göre yatırım şeklinde değerlendirmeniz yerinde olur.

KAYNAK: iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


Saat: 03:13

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.