Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   07 Ağustos 2013 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/45989-07-agustos-2013-carsamba-yengec-burcu-yorumu.html)

KaraKiz 07.08.2013 15:09

07 Ağustos 2013 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumu
 
07 Ağustos 2013 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Akşam saatlerinde bir kutlamaya davet edilebilirsiniz. Kutlamanın nedeni o kadar önemli bir şey değil, ama bu davetin tadını en iyi siz çıkaracaksınız. Birkaç sürpriz birden sizi bekliyor. Bir hayli hareketli bir gün geçireceksiniz gibi gözüküyor. Sabah saatlerinde kalabalık bir grupla buluşabilirsiniz. Nedenini bilmediğiniz mutluluğunuz gün boyu sürebilir.
Para Durumu: Şimdiden toparlamaya giriştiğiniz para, sizi oldukça rahatlatabilir. Rahat günler hızla yaklaşıyor gibi. Bir satın alma işiniz var. Pahalı, ama zorunlu görünüyor
İş Yaşamı: Çalışma hayatının genel sorunları iş yerinizde bolca yaşanıyor. Siz de bu memnuniyetsizliğin içersindesiniz. Bir çıkış arıyor, ama göremiyorsunuz. Biraz daha dişinizi sıkmanız gerekecek.
Aşk Yaşamı: İlişkideki içe dönüklüğünüze karşın, sevgilinizin sezgileriyle her şeyi yerli yerine oturtabileceksiniz. İlişkinizde gittikçe egemen olmaya başlayan temelsiz korkularınız, bugünlerde siz terk edebilir.
Dikkat Edilmesi Gerekenler: Bazı ertelemeler, mantıklı davranabilmek için zaman kazandırabilir.Sizi duygusal davranmaya yönelten bir etkilenme içindesiniz.


Saat: 22:53

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.