Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   10 Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/60188-10-ekim-2013-yengec-burcu-yorumu.html)

Ela 10.10.2013 11:30

10 Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu
 
10 Ekim 2013 Yengeç Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Bugünlerde çok ilginç bulacağınız tekliflere hazırlıklı olun. Belli konularda çevrenize verdiğiniz imaj, ilgi çekip sizin üzerinize olumlu hesaplar yapılmasını sağlıyor. Bugünlerde geleceğe yönelik beklentileriniz güçleniyor. Tutkuya yaklaşmış kimi arzularınız, dışardan bazı destekleri de almış girişimlerinizle hayat bulabilir.

Aşk Yaşamı : Kararınızın doğruluğu, yanlışlığı artık bir önem taşımı...yor. Geçmişten arınmalısınız. Önünüze çıkan fırsatlar, sizi tedavülden kalkmış sorulardan ve yalnızlıktan kurtarabilir.

İş Yaşamı : İş ilişkilerinizde hırslı girişimciliğiniz başarılara açık. Fırsatı kendiniz yaratıyor, şansınızı çağırıyorsunuz. Önümüzdeki günlerde çok verimli açılımlar sizi bekliyor.

Para Durumu : Hayata bakışınızda ürkeklik ve genişlik bir arada. Parayla ilişkinizde de aynı çelişki gözleniyor. İyi niyetli yaklaşımlarınız bugünlerde riskli para ilişkilerinde zarar verici olabilir.

Dikkat : Önümüzdeki günlerde sağlık konulu emek ve para harcamalarınız olabilir. Sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz.


Saat: 06:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.