Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Yengeç Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim (https://www.forumaski.com/yengec/63737-yengec-burcu-gunluk-yorum-31-ekim.html)

Naevia 31.10.2013 01:08

Yengeç Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim
 
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]





Yengeç Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim


Kalıcı ilişkilerden çekiniyor gibisiniz. Aşkın, flört kısmı sizi çok daha cezbediyor gibi bir izlenim veriyorsunuz. Gönül ilişkileriniz genellikle heyecanla dolu ama kısa ömürlü oluyor.

Yeni bir iş ortamı arayışlarınız bu günlerde sona erebilir. Mesleğinizi geliştirme ihtiyacınızı karşılayamıyorsunuz. İşinize verdiğiniz emeğin karşılığında böyle bir boşluk göze çarpıyor.

İyi niyetli ve çok gerçekçi gelecek planlarınız var. Beklenmedik şekilde elde ettiğiniz paranın haberini yaygınlaştırmamak niyetinde görünüyorsunuz. Bu gizlilikten rahatsızlık duymanız gerekmiyor.

Bu iki günde, kendinizi dinlenmeye alabilirsiniz. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

Aileden birinin bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Anlayamadığınız bir nedenle haftaya içinizde bir sıkıntıyla girebilirsiniz. Çevrenizdeki insanları, günün tadını çıkarmaya zorlama alışkanlığınız var. Herkes, bir önceki günün aktardığı sorunlardan sıyrılma becerisini, sizin kadar gösteremeyebilir.

Şafak 31.10.2013 21:02

Cevap: Yengeç Burcu Günlük Yorum | 31 Ekim
 
Teşekkürler.


Saat: 16:59

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.