Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   27 Kasım 2013 Çarşamba - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/69671-27-kasim-2013-carsamba-yengec-burcu-gunluk-burc-yorumu.html)

Jade 27.11.2013 19:15

27 Kasım 2013 Çarşamba - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
27 Kasım 2013 Çarşamba - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu


[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Sevgili Yengeç, bugün sen iyi niyetli ve akıllıca düşünebilirsin ama karşındakiler seni yanlış anlayabilirler. Bu sebeple fikirlerini uygulamaya geçmeden önce açıklamalısın. Atmak istediğin adım maddi yaşamınla ilgiliyse dikkatli olmalısın. Mars’ın cesaret vermesi güzel de Venüs’ün Jüpiter’le ters konumu var. İyimserlikle harcama olmaz.



Yengeç Burcu Hurriyet Günlük Burç Yorumları

Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor. Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz. Tüm burçlar için gün geneli: İş, proje, plan, gösteri, sunum, alışveriş veya davetli listesi gibi konuların bazı parçalarının düşündüğünüz, hesapladığınız veya umduğunuzdan daha fazla zaman, düzenleme, çalışma, iş birliği, detaylandırma ya da para v.b gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkiler olayların gidişatı üzerinde de etkili olabilir. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın… Niobe Aslı Temel

Yengeç Burcu Milliyet Günlük Burç Yorumları

Yakınlarınıza karşı son derece duyarlı bir mesafede durmaktasınız. Zira başka öncelikleriniz ve sizi meşgul eden konularınız var. Kendinizi yeni bilgilere açmak, öğrendiklerinizi paylaşmak için dinamik bir gün planlamaktasınız. İletişim ağının genişlediği bu günlerde yeni temaslar gündeme gelebilir. Yeni haberler, iletişim gerektiren konular hızlanabilir.

Yengeç Burcu Sabah Günlük Burç Yorumları

Bulunduğunuz şartları kendi çapınızda yargılamaktan vazgeçmelisiniz. Her an değişen fikirleriniz yüzünden, kendi konumunuzu da zorlayabiliyorsunuz. İçsel sıkıntılarınız var ve annenizle ilgili bazı sorunlar güncellik kazanıyor. Ondan beklediğiniz maddesel desteğe istediğiniz yanıtı alabileceksiniz.Güven duygusuna ihtiyacınız var.

Yengeç Burcu Vatan Günlük Burç Yorumları

Bugün düşüncelerinizi ifade ederken özenle seçin kelimeleri. İyi niyetinizin farkında olanlar kadar sizi sadece sarf ettiğiniz cümlelere göre değerlendirenler de çıkabilir. Tartışmalarda hiçbir zamana üste çıkmak zorunda değilsiniz.

Yengeç Burcu Posta Günlük Burç Yorumları

Bugün kişisel değişiklikler içinde olacak, ideallerinizi yeniden değerlendireceksiniz. Eski rüyalarınızı hatırlayarak yeni hedeflere kilitleneceksiniz. Ayrıca, artık enerjinizin tutmadığı, iletişim kuramadığınız bazı arkadaşlarınıza veda etme zamanı da geldi.

Yengeç Burcu Takvim Günlük Burç Yorumları

MADDİ konularda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz.


Şafak 27.11.2013 19:48

Cevap: 27 Kasım 2013 Çarşamba - Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu
 
Teşekkürler. ;)


Saat: 06:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.