Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   25 Ocak 2014 Yengeç Burcu Yorumu (https://www.forumaski.com/yengec/86990-25-ocak-2014-yengec-burcu-yorumu.html)

Şafak 25.01.2014 20:08

25 Ocak 2014 Yengeç Burcu Yorumu
 
25 Ocak 2014 Yengeç Burcu Yorumu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Sevgili Yengeç Burçları ve yükselen burçları Yengeç Burcu olanlar, 25 Ocak 2014 Yengeç günlük burç yorumumuz şu şekilde; Sevgili Yengeçler bugün, geçmişle ilgili bazı hatıralar gözlerinizin önüne gelebilir. Yaşananlar sizi duygusallaştırsa da, bugün düne nazaran daha iyi etkiler altındasınız. Yakın bir dostunuz yada kardeşinizle eskiden yaşanmış bir mevzu nedeniyle, bazı şeyleri tekrar konuşmak isteyebilirsiniz. Bu durum olayları her iki yönüyle de görmenizi sağlayabilir. Gün içinde özellikle işinizle alakalı konularda, kadınlarla olan iletişiminizde sorunlar oluşabilir. Bugün daha önce hallettiğiniz bir işle ilgili olumlu bir sonuç elde edebilirsiniz. Bir isteğiniz, işvereniniz tarafından olumlu karşılanabilir. 25 Ocak 2014 gününe ait Yengeç Burcu günlük burç yorumlarımızın sonunda tüm Yengeç burçlarına keyifli, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir gün diliyoruz. . .

Gönlünüzdeki kişinin cazibesi, yaşamınızdaki bir çok şeyin cazibesini gölgeliyor. Ona ayak uydurmak için, yapmak istediğiniz bir dolu şeyden taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bu, biraz aşırıya kaçmak gibi gözüküyor.

Muhataplarınızın şartlanmış olduğuna olan inancınız, sizi anlatma güçlüğü içerisine sokabiliyor. Teknik bir konuda problem yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili duygusallık içine girmemeniz gerekiyor.

Eli açıklık size sürekli zararlar getiriyor. Paranın, birçok yerde, kıymetini bilmiyor gibi davranışlar sergiliyorsunuz. Son günlerdeki para sıkıntılarınızda zararlı alışkanlığınız çok belirleyici.

Bazı konular için dengeleme yapmaya ihtiyacınız var. Söyledikleriniz ve davranışlarınız arasındaki çelişki, tutarlılığınızla ilgili kuşkular yaratabiliyor.


Saat: 04:44

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.