Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yengeç (https://www.forumaski.com/yengec/)
-   -   Aşk Hayatında Yengeç Burcu Erkeği (https://www.forumaski.com/yengec/88060-ask-hayatinda-yengec-burcu-erkegi.html)

Perii 29.01.2014 23:38

Aşk Hayatında Yengeç Burcu Erkeği
 
Aşk Hayatında Yengeç Burcu Erkeği

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yengeç burcu erkeği kadını gibi çok duygusal ve aşık oldukları zaman olaylara dikkatle yaklaşan kişilerdir. Kırılmaktan çok korkarlar; bu nedenle partnerine kalplerinin kapılarını açmakta zorlanır, öncelikle ondan emin olmak isterler. İlişkiye bir kez başladı mı, bunun uzun süreli bir beraberlik olmasını isterler. Yengeç erkeği hemen harekete geçmez, çünkü karşılık göreceğinden emin olmak ister. Bu nedenle onları pasif aşıklar olarak görebilirsiniz. Evcildirler, özellikle evde yemek yemekten ve televizyon izlemekten hoşlanırlar. Yengeç erkeği eşinin ihtiyaçlarını karşılamaktan hoşlanır. Hassas, duygularını belli eden eşinin hislerini, düşüncelerini dikkate alan bir yapıya sahiptir.
Nikaha hevesli, evcimen ..
Yengeç burcu erkeği çok evcimendir. Düzenli bir ilişki ve aile özlemi çekerler. Aile onlar için dünyanın en önemli kavramıdır, bu kuruma değer verir ve korurlar. Eğer evliliklerinde bir problem varsa inatla bunu çözmeye çalışırlar. Yengeç Su grubu ile çok iyi anlaşır. İkisi de birbirlerinin ihtiyaçlarını karşılamaktan mutluluk duyarlar. Toprak grubu tutarlılık ve gösterdikleri hassasiyetle Yengeç burcu erkeğiyle uzun süreli, başarılı beraberlikler oluşturabilir. Ateş grubu ile ihtiraslı bir ikilidirler ama gösterilmeyen hassasiyet aralarında ciddi problem oluşturabilir. Çok sosyaldirler, Yengeç ise çok utangaçtır; bu yönden aralarında bir çatışma söz konusu olabilir. Duyguları ile hareket eden Yengeç burcu için Hava grubu, çok detaycı ve analitiktir.
Sevgi dolu, şefkatli, aynı zamanda ihtiraslı…
Sevgi dolu ve şefkatlidirler. İhtiraslarıyla sizi şaşırtabilirler. Sezgileri ve hayal güçleri çok kuvvetlidir. Aynı zamanda dikkatli ve naziktirler, partnerinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurur, onun için en iyisini yapmaya çalışırlar. İlişkileri bittiği takdirde kırılır, yeni bir ilişkiye başlamakta güçlük çekerler.
Yengeç burcu erkeğinin romantik tutkuları vardır. Ay ışığında ilânı aşk etmekten (mümkünse bir göl ya da deniz kıyısında) hoşlanırlar. Sevgilileri ile el ele dolaşıp kuracakları yuvadan, yapacakları çocuklardan konuşurlar. Hayal güçleri fazla olduğu için, uğrayacakları hayal kırıklıkları da fazladır.
Kadınları çok iyi anlar ve sevmesini bilir Ama kimi zaman niteliklere değil de niceliklere önem verdiği görülür.




iNNocent 30.01.2014 00:35

Cevap: Aşk Hayatında Yengeç Burcu Erkeği
 
Bu yengeç erkek resmini kim düzenlediyse artik öldüm gülmekten bu ne....:hhhz: :hhhz: :hhhz:


Saat: 16:38

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.