Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Aşk Hırsızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Aşk Hırsızı Dizisi Konusu, Oyuncuları ve Resimleri (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/121984-ask-hirsizi-dizisi-ne-zaman-basliyor-ask-hirsizi-dizisi-konusu-oyunculari-ve-resimleri.html)

Jineps 17.07.2014 13:32

Aşk Hırsızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Aşk Hırsızı Dizisi Konusu, Oyuncuları ve Resimleri
 
Aşk Hırsızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Aşk Hırsızı Dizisi Konusu, Oyuncuları ve Resimleri

Aşk Hırsızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor, Aşk Hırsızı Dizisi Konusu, Oyuncuları ve Resimleri, Aşk Hırsızı Dizisi hangi gün, Aşk Hırsızı Dizisi hangi saatte, Aşk Hırsızı Dizisinde kimler oynuyor, Aşk Hırsızı Dizisi ne zaman başlayacak, Aşk Hırsızı Dizisi konusu nedir,
[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
Mine Tugay, yeni sezon için yapımcı Birol Güven’le anlaştı. Atv’de yayınlanacak “Aşk Hırsızı” dizisinde Tugay, eşi tarafından terk edilmiş çocuğuyla yaşayan bir kadını oynayacak.
mine tugay aşk hırsızı dizisindeBabasının bir gün eve döneceğini söyleyerek oyaladığı çocuğu bir geceyarısı eve giren hırsızı babası sanacak ve ardından Tugay, çocuğunu üzmemek için hırsızıyla eşi rolünü oynaması için bir anlaşma yapacak. Bu anlaşma devam ederken iki taraf arasında aşk filizlenecek.

Dizinin konusu

Aşk hırsızı dizisinde evinde çocuğuyla yaşayan bir kadının eve giren hırsıza aşık olması konu ediliyor. Çocuğuna babasının döneceğini söyleyen genç kadın çocuğun hırsızı babası sanması üzerine onunla bir anlaşma yapar. Hırsız baba rolünü oynarken ikisi arasında bir aşk başlar...

Aşk hırsızı oyuncuları

Dizinin başrolünde Medcezir dizisinden ayrılan güzel oyuncu Mine Tugay'ın rol alacağı bildiriliyor.


Saat: 23:00

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.