Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kara Para Aşk Yeni Sezonundan İlk Tüyolar (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/129076-kara-para-ask-yeni-sezonundan-ilk-tuyolar.html)

LifeisBeauty 02.09.2014 15:14

Kara Para Aşk Yeni Sezonundan İlk Tüyolar
 
Kara Para Aşk Yeni Sezonundan İlk Tüyolar

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Elif, yalansız temiz bir aşk için Ömer'e kara para akladığını itiraf etmiştir. Ömer'den beklediği tepkiyi alamaz ve yıkılır. Ömer, Elif'in attığı sessiz yardım çığlını duymamış öğrendikleri karşısında da büyük bir hayal kırıklığına uğramıştır. Ömer'e göre aşk bir kez daha gözlerini kör etmiş, gerçekleri görmesine engel olmuştur.

Ömer'in Elif'e karşı nasıl bir tavır takınacağı büyük bir merak konusuyken acı haber gelir. Zerrin ölmüştür. Annesini toprağa veren Elif bir kez daha yıkılır. Tayyar Zerrin'in ölümü ardından olayları istediği gibi organize edecek ve bu ölümden Elif'e karşı kullanmak üzere büyük bir koz kazanacaktır.

Elif'ten uzak durmaya çalışan Ömer cinayeti çözmek için araştırma yapmaya devam eder. Ahmet Denizer ve Sibel Andaç cinayetlerinden tutuklanan Taner'le görüşmeye gider. Taner, Ömer'e kendisini kurtarması karşılığında elmasların asıl sahibinin ismini vereceğini söyler. Ömer, Taner'den katilin ismini öğrenebilecek midir?

Ömer'in mesafeli ve soğuk tavırlarından hiçbir şeyin eskisi gibi olamayacağına karar veren Elif çok kötü durumdadır. Bu sırada Nilüfer ve Metin hakkında büyük bir bilgiye ulaşmıştır. Metin tarafından hala tehdit edilmektedir üstelik kardeşi Nilüfer de tehlikeli bir oyunun içindedir. Elif herkesi korumak ve kurtarmak adına polise teslim olmaya karar verir. Oysa Tayyar'ın ve Ömer'in onun için başka planları vardır. Elif planladığı gibi teslim olup her şeyden kurtulabilecek midir?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız'ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon'un yazdığı 'Kara Para Aşk' 14. bölümüyle 03 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Atv'de…

Kraliçe 02.09.2014 15:16

Cevap: Kara Para Aşk Yeni Sezonundan İlk Tüyolar
 
Yarın gelir mi merak ediyorum doğrusu. :D evlenme teklifi ettiği bölüm elbet çok ileridedir. fakat çok romantik. Neden tutuklandığı da ayrı bir merak 4 gözle bekliyorum :D

psykhe 10.09.2014 16:27

Cevap: Kara Para Aşk Yeni Sezonundan İlk Tüyolar
 
Net'te Elif'in,Ömer'le karşılıklı oynadığı,gelinlikli bir foto dolanıyor.Hayal galiba ama çok güzel.Bazı basın organlarının yazdığının aksine,evlilik teklifi ile alakası yok bence.Ama güzel fotoğraflar!Elif'in kollarında dizi dizi altın bilezikler var!Hoş ayrıntı!


Saat: 17:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.