Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Seksenler Dizisi Nerede Çekiliyor? (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/136296-seksenler-dizisi-nerede-cekiliyor.html)

LifeisBeauty 28.10.2014 14:38

Seksenler Dizisi Nerede Çekiliyor?
 
Seksenler Dizisi Nerede Çekiliyor?

Seksenler, seksenler dizisi set, seksenler dizisi ne zaman, seksenler nerede, seksenler nerede çekiliyor,
seksenler dizisi nerede çekiliyor, seksenler oyuncuları, seksenler dizisi yönetmeni

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

TRT1’de yayınlanan ve milyonlarca insanın severek izlediği “Seksenler” dizisinin yeni konsepti Darıca’nın aynısı olacak. Bu dizi ile birlikte, milyonlarca kişi hem Darıca’yı tanıyacak hem de Darıca’nın marka değeri artacak. Darıcalı senarist – yapımcı Birol Güven, bu güzel düşüncesiyle şimdiden herkesin takdirini kazandı.

ÇINARALTI’NIN AYNISI SEKSENLER DİZİSİNDE

Kartal’da E5 üzerinde eski bir fabrikayı kiralayan Birol Güven’in sahipliğini yaptığı Mint Yapım, burayı “80’ler”in A’dan Z’ye çekileceği bir plato haline getirdi. 2 bin 500 metrekare kapalı alan içinde yapılan dekorlar ise muhteşem. Dekoru tamamlanan “80’ler” dizisinde yeni yayın döneminde ise Darıca farkı ortaya çıkacak. Darıca’da bulunan tarihi Çınaraltı Meydanı’nın aynısı, Kartal’daki eski fabrikanın ortasına konduruldu. Çınar ağacı etrafında oluşturulmuş bütün mekanlar ise gayet tanıdık. Darıca’da hala faal durumda olan Çınaraltı Kahvesi, Çınaraltı Balıkçısı, Manav 76 (Mustafa), Şimbil Bakkal, Çınaraltı Polis Karakolu, Berber Recep, Bahar Kasabı, Galipağa Hayratı gibi yerler, artık bu dizinin yeni mekanları haline geldi. Her yeni dükkâna yeni bir karakter ve oyuncu dahil edildi. Kahveci rolünü Necmi Yapıcı, Balıkçı rolünü Tahsin Taşkın, Berber Recep rolünü Nejat Birecik, Kasap rolünü Faruk Sofuoğlu, Manav rolünü Aşkın Şenol ve Bakkal rolünü ise Ayberk Atilla oynayacak.

DARICALI OSMAN’DA BU DİZİDE

Darıcalı oyuncu Osman Büyükercan’nın “Alper” karakterini canlandırdığı dizide artık heryerde Darıca motifi olacak. Darıca’nın markaları olan “Darıca G.Birliği’ni, çirozunu, enginarını sürekli tanıtan Birol Güven, bu seferde Seksenler dizisine Darıca’yı komple uyarladı.

BİROL GÜVEN, DARICA’YA SAHİP ÇIKIYOR

Darıcalı senarist – yapımcı Birol Güven, yaptığı dizilerle tanıttığı ilçemizi, “Seksenler” dizisine uyarladığı Çınaraltı meydanı ile de milyonlara tanıtacak. Her fırsatta Darıca’yı tanıtmak için elinden geleni yapan Güven, bu diziyle birlikte milyonlarca insana, Darıca’yı tanıtıp, marka değerini yükseltecek. Güven’in bu davranışı ilçemizi nsanları tarafından oldukça takdir edilirken, ilerleyen zamanlarda bir çok daha sürprizin, Darıcalıları şaşırtacağı öğrenildi.

Papatya 22.12.2018 22:49

Cevap: Seksenler Dizisi Nerede Çekiliyor?
 
Böyle bir dizi de mi varmış :T:


Saat: 22:06

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.