Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları Kimler ve Konusu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/142405-sevdam-alabora-dizi-oyunculari-kimler-ve-konusu.html)

YeşiL6 22.12.2014 09:22

Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları Kimler ve Konusu
 
Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları Kimler ve Konusu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Yeni yılın ilk günleri ile beraber ATV de yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşacak. Şimdiden merakla beklenen ve tanıtımları yapılan dizi Sevdam Alabora adlı dizi olacak.

Fatih Harbiye dizisinin final yapmasının ardından başrol oyuncusu olan Kadir Doğulu, Sevdam Alabora dizisinde yine başrol oynayacaktır. Genç kızların sevdiği ve beğendiği oyuncu olan Kadir Doğulu Sevdam Alabora dizisi ile yine hayranlarının karşısında olacak.

Atv ekranlarında yayınlanacak olan Sevdam Alabora dizisi başrollerinde Kadir Doğulu, Elçin Sangu, Gökçe Yanardağ, Mustafa Avkıran, İlker Kızmaz, Sacide Taşener gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

Sevdam Alabora dizisinde imkansız aşkın konu olması ile Kadir Doğulu ve Elçin Sangu'nun birbirlerine aşık olmasını ve yaşadıkları zorlukları anlatacaktır.

Sevdam Alabora Dizi Oyuncuları Kimler

- Sevdam Alabora Kadir Doğulu
- Sevdam Alabora Elçin Sangu
- Sevdam Alabora Gökçe Yanardağ
- Sevdam Alabora Mustafa Avkıran
- Sevdam Alabora Sacide Taşener
- Sevdam Alabora İlker Kızmaz


Sevdam Alabora Dizi Konusu Nedir

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu ve güzeller güzeli Elçin Sangu'nun rol aldığı Sevdam Alabora dizisi konusu, Bir Anadolu kasabasının varlıklı ve saygın ailesinin kızı, ailesinin karşı çıkacağı birine aşık olur yaşadıkları zorluklar ve herkesin karşı çıkması üzerine çareyi kaçmakta bulur.

Sonunu düşünmeden sevdiği insana kaçan kızın bu kaçış macerası yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli etkileyecek trajik bir hikayeye dönüşür.




Saat: 07:26

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.