Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta? (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/143433-kara-ekmek-dizisi-ne-zaman-hangi-kanalda-saat-kacta.html)

Friend 04.01.2015 19:23

Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta?
 
Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]



“KARA EKMEK” Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta Başlayacak ?

Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta Başlayacak. Dizi Başrol Oyuncuları Dizinin Konusu ATV Yayın Saati – Günü Bölümleri.

“Kara Ekmek Dizisi” Ocak Ayında ATV ekranlarında!

KARA EKMEK DİZİSİ 1. BÖLÜM TANITIM FRAGMANI :



KARA EKMEK DİZİSİ KONUSU NETLEŞTİ


Daha önceki yazılarımızda dizinin konusunun netleşmediğini söylemiştik ama günler geçtikçe Kara Ekmek Konusu da netleşmeye başladı. Geçen gün sitemizden de yayınlanan Kara Ekmek Yeni Fragman bizlere daha çok fikir verdi diyebiliriz. İlk fragmanda belirgin olmayan güzel ve gizem içerisinde görüntüler izlemiştik. Daha sonra diziye başrol olarak katılan Özlem Yılmaz ile birlikte dizinin tanıtım fragmanı da çekilmiş oldu. Kara Ekmek için imaj değişikliğine giden güzel oyuncu dizide "Asiye" karakteri ile karşımıza çıkacak. Saçlarını sarıya boyatan güzel oyuncu bambaşka biri olarak karşımıza çıktı.

KARA EKMEK KONUSU


Dizinin konusu ise şu şekilde olacak ; Hırslı ve büyük idealleri olan bir kız ama bunu başarması için para ve imkanlar gerekiyor. Kenar mahallede yaşan bir kız olan Asiye hep o ihtişamlı yaşamı yaşamak isteyen bir kızdır ve bir gün o hayatı yaşamaya başlar. Yaşanılan bir olay onun hayatını ve yaşantısını tamamen değiştirecektir. Yokluktan varlık içerisine düşen Asiye yaşam öyküsüne devam edecek ama bunu o seviyeye o muhteşem yaşantıya taşıyacak olaylar zincirini izleyeceğiz. Birisinin ölümü ile yeniden bir yaşam başlayacak olan hikayemiz bizi kendine bağlayacak. Kara Ekmek Oyuncuları bir bir şekillenirken Özlem Yılmaz'a dizide eşlik edecek isim Ushan Çakır oldu. Dizide ayrıca Engin Heplileri ve Altan Erkekli rol alıyor.

Friend 12.01.2015 12:21

Cevap: Kara Ekmek Dizisi Ne Zaman Hangi Kanalda Saat Kaçta?
 
Kara Ekmek 2. Tanıtım Fragmanı (Yeni Dizi)




Kara Ekmek 3.Tanıtım Fragmanı



Saat: 09:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.