Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kaçak Gelinler dizisi erken final yapmaya hazırlanıyor (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/144580-kacak-gelinler-dizisi-erken-final-yapmaya-hazirlaniyor.html)

Friend 16.01.2015 00:18

Kaçak Gelinler dizisi erken final yapmaya hazırlanıyor
 
Kaçak Gelinler dizisi erken final yapmaya hazırlanıyor


Kaçak Gelinler ne zaman final yapıyor? TV8'de yayınlanan Hom Ofis'in kaldırılmasının ardından Kaçak Gelinler'in başrol oyuncusu Deniz Baysal'dan da kötü haber geldi.


Hom Ofis'in yayından kaldırılmasının ardından şimdi de Kaçak Gelinler için veda çanları çalıyor. Konuyla ilgili açıklama dizinin resmi tweetter hesabından yapıldı. Karakterleriyle sosyal medyada fenomen olmuş dizi Kaçak Gelinler'in yayından kalkacağı bir haftadır konuşuluyordu. Nihayet resmi açıklama geldi. Kaçak Gelinler'in resmi Twitter hesabının duyurduğuna göre dizi 22 Ocak'ta yayınlanacak olan 29. Bölümüyle ekran yolculuğunu bitiriyor.

SEVİLEN DİZİ KAÇAK GELİNLER 22 OCAK'DA EKRANLARA VEDA EDİYOR

TV8 ekranlarında yayın hayatına devam eden Kaçak Gelinler dizisi ile ilgili resmi Twitter hesabından yapılan açıklama herkesi şok etti. Kaçak Gelinler dizisi ekrana veda mı edecek? İşte o mesaj:

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kaçak Gelinler dizisi oyuncuları: Şebnem: Selin Şekerci, Kainat: Deniz Baysal, Almilla: Açelya Topaloğlu, Selim: Furkan Andıç, Can: Fırat Altunmeşe, Özgür: Fırat Albayram, Ege: Cihan Yenici, Nermin: Romina Özipekçi, Arda: Tarık Özenbaş, Seniha: Şenay Gürler, Müfit: Ege Aydan, Zafet: Tuğçe Kıltaç

Star TV'den TV8'e geçen Kaçak Gelinler'in final yapacak söylentileriyle ilgili dizinin güzel oyuncusu Deniz Baysal açıklamada bulundu. Selin Şekerci ve Deniz Baysal'ın başrollerinde oynadığı Kaçak Gelinler'İn final yapacağı iddia edilmiş ve bunun üzerine dizinin hayranları sosyal medya üzerinden mesajşar yazmış, protesto etmişlerdi. Güzel oyuncu Deniz Baysal, dizinin final yapıp yapmayacağının henüz belli olmadığını fakat ne olursa olsun hayranlara destekleri için teşekkür ettiğini söyledi.

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

LifeisBeauty 16.01.2015 09:28

Cevap: Kaçak Gelinler dizisi erken final yapmaya hazırlanıyor
 
Saçmalamışlardı zaten, hem bu dizinin tv8'de ne işi var?
Star'da iyiydi işte. :T:


Saat: 18:43

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.