Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Beyaz Yalan dizisi Oyuncu Kadrosu ve konusu! Ne zaman başlıyor (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/146463-beyaz-yalan-dizisi-oyuncu-kadrosu-ve-konusu-ne-zaman-basliyor.html)

YeşiL6 10.02.2015 11:00

Beyaz Yalan dizisi Oyuncu Kadrosu ve konusu! Ne zaman başlıyor
 
Beyaz Yalan dizisi Oyuncu Kadrosu ve konusu! Ne zaman başlıyor

dizi,beyaz yalan dizisi,beyaz yalan dizisi oyuncuları,beyaz yalan dizisi konusu,beyaz yalan dizisi ne zaman başlıyor, kutsi, Beyaz Yalan Yeni Sezon Fragmanı, Beyaz Yalan Fragman Show TV, Beyaz Yalan Dizisi Show TV, Beyaz Yalan Show TV, Beyaz Yalan Kutsi, Beyaz Yalan Deniz Baysal, Beyaz Yalan 2015, Beyaz Yalan Fragman İzle, Beyaz Yalan Tanıtım Fragmanı Youtube,

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Show TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kutsi, DEniz Baysal ve Ebru Baykaç başrolleridne oynadığı Beyaz Yalan dizisi ne zaman başlıyor. Beyaz Yalan oyuncu kadrosu.

Show TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kutsi, DEniz Baysal ve Ebru Baykaç başrolleridne oynadığı Beyaz Yalan dizisi ne zaman başlıyor. Beyaz Yalan oyuncu kadrosu.


Show tv yeni bir dizi ile yine bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Ntc medyanın yapımcılığını üstlendiği “Beyaz yalan” dizisi 28 Şubat Tarihinde Show Tv Ekranlarında bizlerle buluşacak ve özellikle Kutsi hayranlarının merakla beklediği bir dizi diyebilirim. Zaten Kutsi benim bildiğim kadarıyla en son DOKTORLAR dizisinde rol almış ve beğeni toplamıştı fakat sonrasında Müzik kariyeri için bir kaç yıl ara veren kutsi yeniden sevdikleriyle Beyaz Yalan Dizisinde bir araya gelecek. En çok merak ettiklerimiz arasında oyuncu kadrosunda kimler var? Konusu tutkulu bir ask mi yoksa dram mı ? Gibi sorular aklımızı kurcalamaktadır. Edindiğimiz bilgilere göre Dizi çekimleri hiç ara vermeksizin devam ediyor Beyaz Yalan Nerede çekiliyor merak ediyorsanız ilerleyen günlerde İstanbul’un semtine kadar sizlere detaylı olarak bilgi vereceğiz.

Beyaz Yalan Dizisi oyuncuları ve Konusu Sizler için detaylı şekilde anlatılmıştır, Beyaz Yalan Dizisi oyuncuları ve Konusu hakkında yorumlarınızı alt taraftan yapabilirsiniz.

BEYAZ YALAN DİZİSİNİN KONUSU

Alara ve Melek birbirlerine çok benzemektedirler. Alara çok zengindir istediği her şeye sahip olabilecek güçtedir. Ama ne mutlu nede özgürdür, Melek ise çok yoksul bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir melek çok güzel zeki ve iyi kalpli çok azimli Bir kızdır. Belkide özgürlüğü elindeydi ama Alara gibi olmayı yaşamayı çok istemiştir. Alara ve melek anlaşarak hayatlarını değiştirmek isterler. 2 genç kız istedikleri şeyleri başardıktan sonra bir şeyler yolunda gitmemeye başlar. Birbirinden heycanli supriz dolu bir dizi bizi beklemektedir.
Ve en büyük sürpriz de Alara ve Meleği tek bir oyuncu “Deniz Baysal ” canlandırıyor.

BEYAZ YALAN DİZİSİ OYUNCULARI

Show Tv ekranlarında başlayacak olan ve merakla beklenen Beyaz Yalan dizisinin oyuncu kadrosunu yine tanıdık ve başarılı isimler oluşturuyor.

Kutsi ve Deniz Baysal’ın başrollerini paylaştığı dizide; Ebru Aykaç, Ege Aydan, Onur Dikmen, Ebru Aytemur, Çağlar Sayın, Seher Terzi, Çetin Karakul, Biran Damla Yılmaz, Fatih Dokgöz , Dilara Topuklular, Berkan Bulut, Elif İskender, Ayça Yağcıoğlu, Özge İnce ve Pınar Deniz gibi isimler rol alıyor.

Beyaz Yalan Oyuncuları ve Gerçek İsimleri
Kutsi - Demir Baysal
Deniz Baysal - Alara ve Melek
Ebru Aykaç - Asude
Ege Aydan - Fikret
Onur Dikmen - Halil
Ebru Aytemur - Ebru
Çağlar Sayın - Volkan
Seher Terzi - Bedriye
Çetin Karakul - Savaş
Biran Damla Yılmaz - Nesrin
Fatih Dokgöz - Hikmet
Dilara Topuklular - Zeliha
Berkan Bulut - Özgür
Elif İskender - Meryem
Ayça Yağcıoğlu - Sedef
Özge İnce - Damla
Pınar Deniz - Azra

Beyaz Yalan Tanıtım Fragmanı




Saat: 19:11

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.