Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   'Bana Baba Dedi' Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/149974-bana-baba-dedi-dizisinin-yayin-gunu-belli-oldu.html)

Ada 24.03.2015 11:41

'Bana Baba Dedi' Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu
 
'Bana Baba Dedi' Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]
TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Acun Ilıcalı'nın büyük umutlarla start verdiği dizi Bana Baba Dedi'nin yayın günü belli oldu


Tv8'in yeni dizisi Bana Baba Dedi'nin yayın tarihi netleşti. Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak Eser Yenenler Yağmur Tanrısevsin Ersin Korkut Cezmi Baskın, Burçin Abdullah, İpek Tenolay, Ayşe Tunaboylu, Ali Çelik ve Gülsüm Alkan'ın rol aldıkları Bana Baba Dedi dizisi 10 Nisan Cuma günü saat 19.30'da izleyicisi ile buluşacak. Böylece Tv8'in dizi günleri Salı, Perşembe ve cuma olmuş oldu. Maral ve Ayrılsak da Beraberiz dizileri dışında Bana Baba Dedi, Tv8'in 3. dizisi konumunda.


KONUSU
Bana Baba Dedi dizisi ABD'de 2012 yılında yayınlanmaya başlayan Baby Daddy dizisinin yerli versiyonu olacak. Dizi, hayatları boyunca birer baltaya sap olamamış iki kardeşin (Eser ve Oğuzhan), en yakın arkadaşlarının (İbrahim) alt katına taşınması ve kapılarının önünde bir puset içinde buldukları bebek ile kendilerini içinde buldukları olayları anlatıyor. Bana Baba Dedi, ilk bölümüyle 10 Nisan Cuma 19:30'da tv8'de başlıyor.


Saat: 14:29

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.