Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Kurtlar Vadisi Pusu'nun Memati'si belli oldu (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/186050-kurtlar-vadisi-pusunun-mematisi-belli-oldu.html)

YeşiL6 16.09.2016 10:22

Kurtlar Vadisi Pusu'nun Memati'si belli oldu
 
Kurtlar Vadisi Pusu'nun Memati'si belli oldu

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Ekranların en uzun soluklu dizi projelerinden Kurtlar Vadisi Pusu'da yeni sezonda rol alacak isimler kesinleşmeye başladı.

MEMATİ'NİN TAHTINA KURULACAK

Gürkan Uygun'un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamadı. Bunun için yeni sezonda bir dönem Arka Sokaklar'da da rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçen Pana Film, başarılı oyuncuyu kurtlar Vadisi Pusu'da rol alması için ikna etti.


Öte yandan yeni sezonda hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Kurtlar Vadisi Pusu için görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında...

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.

2005 yılında Kanal D'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğuSurvivor Türkiyeyarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.

Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde iseZafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Uğur Pektaş'ın Hac organizasyonu yapan şirketi de vardır.



Saat: 00:57

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.