Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Fatih Dizisi Hakkında Bilgi (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/46276-fatih-dizisi-hakkinda-bilgi.html)

Urahara 09.08.2013 18:09

Fatih Dizisi Hakkında Bilgi
 
Fatih Dizisi Hakkında Bilgi

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]

Medyapım tarafından hazırlanan “Fatih” dizisinin geniş bir kitleye ulaşacağını şimdiden söyleyebiliriz, çünkü sinema deneyimi bunu gösteriyor. Sinemada 6,5 milyonun üzerinde bir seyirciye ulaşarak, en çok izlenen Türk filmi olma rekorunu farklı bir şekilde kıran “Fetih 1453”ün televizyon uyarlaması olacak “Fatih dizisi“, sinemadaki seyircisini ekran başına toplaması bile rating listelerinde zirveye yerleşmesi için yeterli olacak.
Çok büyük bütçelerle hazırlanan “Fetih 1453” filminin ardından “dizi” çekmeye karar veren yapımcılar diziyi aynı şekilde özen göstererek hazırlıyorlar.
Fatih dizisi” için saray bile yapan yapımcılar, izleyiciler için büyük merak uyandırmaya başladı.
Dizinin mekanları için de, büyük paralar harcandığını duyuyoruz. Örneğin eski Beykoz Kundura Fabrikası, ciddi bir yatırımla “Edirne Sarayı’na” dönüştürülüyor. Bizans Meydanı, Has Bahçe ve Taşlık gibi mekanların oluşturulması da ciddi maliyetleri gerektiriyor. “Aksoy kardeşler”, anlaşılan “Fetih 1453” ten kazandıkları parayı Fatih Dizisi’ne yatırıyorlar. Umarız, özellikle yurt dışı satışlarıyla, beklediklerini alırlar.

Alıntı


Saat: 16:10

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.