Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Ruslar’dan “Yasemin” Dizisi (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/47166-ruslar-dan-yasemin-dizisi.html)

Hayat 16.08.2013 23:35

Ruslar’dan “Yasemin” Dizisi
 
Ruslar’dan “Yasemin” Dizisi

Rusya’nın en büyük stüdyolarından Mosfilm’de çekimine başlanan “Yasemin” adlı televizyon dizisi için İstanbul’daki Sultanahmet semtinin kopyası inşa edildi. “'Muhteşem Yüzyıl’a taş çıkaracağı” söylenen dizinin dekoru milyonlarca dolara Rusya’nın en ünlü sanatçılarından, “Anna Karenina” filminin dekorlarına da imza atan Sergey İvanov’a hazırlatıldı. Dizinin senaryosunu ise ünlü Rus yazar Anna Kozlova kaleme aldı. Mosfilm stüdyolarından açıklama yapan yetkililer, görkemli dekor için gerekli malzemeleri Türkiye, Mısır ve hatta Hindistan’dan getirttiklerini belirtti.
Yönetmen Vyaçeslav Kaminski de dizisiyle ilgili şunları söyledi: “Yasemin dizisi, üç genç Rus kızın aldıkları ciddi kararla Türkiye’ye nasıl yerleştiklerinin hikâyesi. Rus kültüründen çıkan ve Türk kültürüne adapte olmaya çalışan bu kızların bunu nasıl başardıklarını anlatıyoruz. Dizide tıpkı 'Muhteşem Yüzyıl'da olduğu gibi bol entrika bulunuyor. Sonbaharda yayınlanacak dizinin ilk bölümü, başroldeki Yasemin’i canlandıran Yekaterine Krupenina’nın tam boy portresiyle başlıyor. Bu resim, Sultanahmet semtindeki bir otelin girişinde yer alıyor. Sonra bu resimle ilgili hikâye anlatılmaya başlanıyor. Dizi hakkında daha fazla bilgi veremem. Ancak en azından 'Muhteşem Yüzyıl' kadar seyirciyi ekranların başına toplayacağından eminim.”


Saat: 06:50

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.