Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   “Görüş Günü Kadınları”nda Kim Kimdir? (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/47493-gorus-gunu-kadinlari-nda-kim-kimdir.html)

Hayat 18.08.2013 14:52

“Görüş Günü Kadınları”nda Kim Kimdir?
 
“Görüş Günü Kadınları”nda Kim Kimdir?


Çekimleri Adana'da gerçekleşen dizinin baş rollerinde Şenay Gürler, Semra Dinçer, Yıldız Çağrı Atiksoy, Nesrin Cavadzade, İlhan Şeşen ve Sinan Tuzcu gibi isimler rol alıyor. Eşleri hapse girmiş 4 kadının hikayesinin konu alındığı dizideki başrollerin oynayacağı karaktler ise şöyle:

GÜLAY (Yıldız Çağrı Atiksoy)

Ailesini hiç tanımamıştır. Bir gece bilinci kapalı bir şekilde hastane kapısına bırakılan annesi doğumda ölünce ve üzerinden hiç bir kimlik çıkmayınca yetimhane ile tanışmıştır.
Sertaç’la yani kocasıyla tanışıklığı da yetimhane yıllarındandır. Onun gibi yetim olan Sertaç; zamanla Gülay’ın her şeyi, bütün hayatı ve hayatta tanıdığı tek kişi olmuştur.
Daha doğrusu Gülay öyle sanmaktadır. Tam mutlu bir hayat kurduklarına, hiç sahip olmadıkları bir aileye sahip olduklarını düşünmeye başladığında ve bebeklerinin doğumuna çok az bir süre kalmışken Gülay; gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

SÜREYYA (Şenay Gürler)

Genç yaşta polis komiseri babasına Kudret’le evleneceğini söylediğinde evde büyük kavgalar çıkmıştır. Babası yeni yeni suç dünyasında yeni yeni yükselmeye başlayan Kudret’le yapacağı evliliğe çok sert bir şekilde karş çıkmış ve bu tartışmanın sonu Süreyya ve babasının tamamen kopmasına kadar uzamıştır. Evliliklerinden sonra hızlı bir yükseliş başlar Süreyya ve Kudret için.
Süreyya’nın önünde ki bütün kapılar açılır, sahip olmak istediği her şey ona altın tepsilerde sunulur ama aslında o altın kafeste bir bülbüldür. 20 yıldır Kudret’e ne iş yaptığını, bu zenginliğin nereden geldiğini bir defa sormaz. Sormasına izin verilmez. 20 yıldır Kudret’in kurduğu bu zengin dünyanın başlarına çökmeye başlamasıyla Süreyya; iki çocuğuyla birlikte hayatla yüzleşmek hatta baba evine dönmek zorunda kalacaktır.

LALE (Nesrin Cavadzade)

O da kocası gibi Hatay’lıdır ve genç yaşlarda birbirlerini çok sevmişlerdir. Ekonomik durumu iyi sayılabilecek, çifçilikle uğraşan ailesine Ömer’i sevdiğini hiç söyleyemez. Farklı mezheplerden olan Ömer ve Lale’nin evliliğine her iki ailenin de karşı çıkacağını, evlenmelerine asla izin vermeyeceklerini her ikisi de çok iyi bilmektedir. Lale’nin karnında yeni bir can büyüdüğünü fark ettiklerinde, her şeyi bırakıp kaçmaktan başka çareleri kalmamıştır. Bir gün hep hayalini kurdukları Ege’ye yerleşebilmek umuduyla oğullarına da Ege ismini verirler.

Ama hayatın Lale için başka planları vardır. Kocasının yokluğunda ayakta kalabilmek ve oğlunu büyütebilmek için hiç hayal etmediği, bilmediği bir dünyaya girmek, orada ayakta kalmak zorunda kalacaktır.

ZEHRA (Semra Dinçer)

Emekli Kız Meslek Lisesi öğretmeni Hayrünisa Hanım, kocası onları hiç bir şey demeden terk edip gittiğinden beri her şeyini oğluna adamıştır. Onu hep hayal ettiği erkek gibi, onu hiç bırakıp gitmeyecek bir erkek gibi yetiştirmeye çalışmıştır. Fakat yıllar geçtikçe oğlu Murat hiç de onun hayal ettiği gibi biri olmaz.

Murat onun hayal ettiği karakterden uzaklaştıkça Hayrünisa panikler ve günü birinde oğlunun elinde bir silah görünce, polise kendi oğlunu ihbar etmekte tereddüt etmez.. Bir kaç ay ceza alacağını, hatta onun da para cezasına çevrileceğini düşünmektedir. Ama Murat’ın üzrinde yakalanan silahın daha öne bir cinayete karıştığının ortaya çıkmasıyla bütün suç Murat’a kalır. Hayrünise kendi eliyle yıllar sürecek bir mahkumiyete yollamıştır oğlunu!

KUDRET (İlhan Şeşen)

Tutkuyla bağlı olduğu karısı Süreyya ve çocuklarıyla iyi bir aile babası olsa da, onlara sunduğu zenginliğin arkasında çok karanlık ilişkileri ve işleri vardır. Yaşamak zorunda olduğu bu karanlık dünya yüzünden Kudret her şeyin kontrolü altında olmasını ister.

İşleriyle ilgili Süreyya’ya hiç bir şey söylemez. Asla işlere bulaştırmak istemez. Aynı şekilde ona tutkuyla bağlı olan Süreyya’yı kaybetmeye başladığı an ise kurduğu dünyanın çökmeye başlaması değil Kudret’in cezaevinde giderek artan “kontrol manyaklığı” olacaktır.


Saat: 17:47

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.