Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Yerli Diziler Tanıtımları (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/)
-   -   Yeni Sezon Hasret Bitiyor - Yalan Dünya Bugün Başlıyor (https://www.forumaski.com/yerli-diziler-tanitimlari/57850-yeni-sezon-hasret-bitiyor-yalan-dunya-bugun-basliyor.html)

Perii 27.09.2013 13:27

Yeni Sezon Hasret Bitiyor - Yalan Dünya Bugün Başlıyor
 
Yeni Sezon Hasret Bitiyor - Yalan Dünya Bugün Başlıyor

[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL]


Kanal D’nin sevilen komedi dizisi “Yalan Dünya”, 27 Eylül Cuma günü yeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor. Senaryosunu Gülse Birsel’in kaleme aldığı, yönetmenliğini Jale Atabey Özberk’in yaptığı, müziklerini Nil Karaibrahimgil’in hazırladığı “Yalan Dünya”nın güçlü oyuncu kadrosuna yeni sezonda, duayen oyuncular Hümeyra ve Rutkay Aziz de katılıyor.

Büyük bir özlemle beklenen “Yalan Dünya”nın yeni sezon ilk bölümünün konusu şöyle;

Yaz tatili bitmiş, Cihangir sakinleri semtlerine geri dönmüştür. Kocabaşlar, Antakya’dan, Denizler, Çeşme’den dönerler. Düğünden kaçtığı için abisi tarafından yaz boyunca Büyükada’ya gönderilen Nurhayat, gelir gelmez Emir’le buluşur. İkili, herkesten gizli aşklarını yürütmeye çalışırlar. Deniz ve Rıza’nın da Nurhayatlar'dan farkı yoktur. Kocabaşlar’dan sır gibi sakladıkları ilişkileri tam gaz devam etmektedir. Zerrin ise bunalımdadır. Tam 17 bin TL’lik kredi kartı borcu nedeniyle evine haciz gelir. Hamile olan Gülistan ve ailesini, ilk karşılamaya ise Vasfiye Teyze gelir. Yandaki komşulardan aldığı anahtarla onları kendi evlerinde beklemektedir. Bu ilk karşılama şokunu atlatan Kocabaşlar’ı esasında daha büyük bir sürpriz beklemektedir. Deniz’in anne ve babası İzmir’den, onlarda kalmaya gelir. Çiğdem ve Timur Alsancak çifti, gelir gelmez yan komşuları ile tanışmakta gecikmezler. İki tarafın da çok farklı kültürden geldikleri ve büyük sürtüşmelerin yaşanacağı daha ilk dakikadan belli olur. Bu durum Deniz ile Rıza’yı daha da strese sokar. Gülistan ise saat başı aşererek, Selahattin’e dünyayı dar eder. Gülistan’ın hamile olduğunu saklamaya çalışan Selahattin, hem Gülistan’ın isteklerine hem de Tülay’ı görmeye çalışırken helak olur. Sette ise Zahter krizi vardır. Tatilde, Açılay’ın diziden ayrıldığını unutan Tufan, senaryoda Zahter’e rol yazdırmıştır. Şimdi Zahter’i kimin oynayacağı belli değildir. Gizli gizli görüşen Nurhayat ve Emir, evin boş olacağını zannederek plan yaparlar. Ancak aynı gece Rıza ve Deniz’in evde randevusu vardır. Üstelik işler dördü için de beklediklerinin aksine gelişir. Kocabaşlar’ın teras terliklerini Çiğdem’in tek tek aşağı atması işlerin daha da karışmasına neden olur.



Saat: 12:25

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.