Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu

Forum Aski - Türkiye'nin En Eğlenceli Forumu (https://www.forumaski.com/)
-   Zayıflama Kürleri (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/)
-   -   Göbek Eriten Çay (https://www.forumaski.com/zayiflama-kurleri/49900-gobek-eriten-cay.html)

KaRaqiZz 30.08.2013 12:19

Göbek Eriten Çay
 
Göbek Eriten Çay

Göbek eriten çay tarifindeki bitkilerin tamamı şifalı bitkilerden oluşmaktadır. Göbek bölgesi kalınlığı erkek ve kadınlarda sağlığın da göstergesidir. Göbek bölgesinin kalınlığı, o kişinin kalp krizi geçirme riski gibi direk sağlığımızı tehdit eden hastalıklara yakalanmayı kolaylaştırıyor. Bu nedenle göbek eritmek artık sağlığımızın vazgeçilmezidir. Göbek eritmek için bitkisel ve doğal çay hazırlayarak hemen başlayabilirsiniz.

göbek eriten çay tarifi göbek eritmek için çay nasıl hazırlanır

Göbek bölgesinde biriken yağları eritmek için her gün düzenli spor yapmak da çok önemlidir. Gerçi spor yapabilseydik göbek bölgemiz kalınlaşmazdı. Özellikle mekik çekmek göbek eritmek için en kolay ve en etkili spor hareketi ancak mekik çekmeyi bile kendine zul olarak görenler için göbek eriten çay mükemmel bir seçenektir.

Göbek Eriten Çay Tarifi

Malzemeler:

Ada çayı,

Yeşil çay,

Sinameki,

Rezene,

Kabuk tarçın,

Altınbaşak otu,

Ebegümeci,

Mısır püskülü,

Kiraz sapı,

Papatya,

Kabuk tarçın.

Hazırlanması ve Uygulanması:

Tarçın hariç bu şifalı bitkilerin tamamını harman ederek karıştırın. Büyük bir kavanoza doldurarak ağzını kapatın. Her sabah aç karnına ve gece yatmadan önce yine aç karnına normal su bardağına yarım parça kabuk tarçın ve bu karışımdan bir tutam koyarak üzerini kaynar suyla doldurun. Üzerini kapatarak 20 dakika dinlendirin ve için. Bu bitki çayını içerken herhangi bir tatlandırıcı kullanmamalısınız.

Göbek eriten çayın içeriğindeki şifalı bitkilerin birçok rahatsızlıklara da iyi geldiğini belirtmemize gerek yoktur. Göbek çevresi gereğinden kalın olan tüm erkek ve kadınlar, göbeğinizi eritmenin vakti geldi. Bu mükemmel bitkisel çayı kullanarak göbeğinizi eritebilirsiniz.


Saat: 02:36

Telif Hakları vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.


SEO by vBSEO 3.6.0 PL2 ©2011, Crawlability, Inc.