Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.07.2015, 04:09   #1 (permalink)
Ravza
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bahçenizde sanatsal şekiller yaratın

Bahçenizde sanatsal şekiller yaratın

Pratik Bosch Isio akülü topiari makası ile artık siz de sanatsal çalı şekillendirme uygulamaları gerçekleştirebilirsiniz. Çalılara akülü topiari makası ile kolayca şekil verebilirsiniz. Sadece 500 gram ağırlığındaki Isio bir kahve fincanı kadar hafiftir.

Bıçak değiştirildikten sonra çim makası olarak da kullanılabilir. Günümüzde bir çok evin ve sitenin ön bahçesinde sanatsal şekiller verilmiş çalılar görmek mümkün. Kürelerkukalar spiraller veya hayvan ve insan figürleri. Çoğu zaman bu "sanatsal çalışmalar" profesyonel eller tarafından yapılmaktadır.

Ama şimdi bahçe işleriyle hobi olarak uğraşanlar bile akıllı ve ekonomik bir çözüm ile yaratıcılıklarını sergileyebilirler. Bosch Isio topiari makası ile artık bu mümkün! Küçük akülü topiari makası sadece 500 gramdır ve neredeyse bir kahve fincanı kadar hafiftir.

On iki santimetre uzunluğundaki palaya sahip makasın en önemli özelliklerinden biri Lityum İyon aküsüdür. Bu yenilikçi akü teknolojisi birçok avantaj sağlar: Yüksek enerji yoğunluğuna sahiptir hacmi küçük ağırlığı düşüktür kendi kendine şarj kaybı yoktur hafıza etkisi yoktur bu nedenle kapasite kaybı olmadan her zaman şarj edilebilir.


Isio çalıların dallarını kolayca ve temiz biçimde keser. Köşelerde bile manevra yeteneği yüksektir. Isio ile çalıları şekillendirerek kesme eğlenceli bir uygulamadır. Yaptığınız 59 Euro tutarındaki yatırım size fazlasıyla geri döner.

10 Euro daha veren kullanıcılara Bosch tarafından çim biçme işlerinde kullanılan ikinci bir makas hediye ediliyor. Böylece tek bir hamleyle topiari makasını çim makasına dönüştürebilirsiniz. İlave teleskop sapı ile çim kenarlarında da rahatça çalışılabilir tamamen kolay ve zahmetsizdir.

Yenilikçi aküsü sayesinde Isio'nun kullanımı çok kolaydır ve neredeyse hiç bakım gerektirmez. Alet kullanıldıktan sonra pratik şarj istasyonuna hemen geri konabilir. Akü çalışma süresi yaklaşık 40 dakika civarındadır. Bu süre iki futbol sahası büyüklüğündeki bir alanda çim kenarlarını kesmek için yeterlidir.

Boşalan akü kısa sürede yeniden tamamen şarj edilebilir: İki buçuk saatlik şarj süresi içinde %80 oranında şarj tamamlanmış olur. Isio ile sanatsal bahçe düzenlemelerinde hiçbir şey yolunuzu kesemeyecek hayal gücünüz sınır tanımayacak.

Önerimiz: Çalıları şekillendirirken göz kararı uygulama yapmak istemiyorsanız önce bir şablonla çalışın. Örneğin çalılarınıza kuka şekli vermek için bir uçta birleştirilmiş dört eşit uzunlukta çubuk yeterli olacaktır. Daha karmaşık şekillerde istediğiniz forma uygun bir tel kafes kullanmanızı tavsiye ederiz.


Konu Papatya tarafından (29.07.2015 Saat 08:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Konu başlığı eklendi
Ravza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla