Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.07.2015, 11:28   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Victoria Film Tanıtımı

Victoria Film Tanıtımı



IMDB Puanı: 8.2 / 10
Tür: Dram, Gerilim, Suç
Yapım Yılı:2015
Ülke:Almanya
Gösterim Tarihi:31 Temmuz 2015
Yönetmen:Sebastian Schipper
Senarist:Sebastian Schipper , Eike Frederik Schulz , Olivia NeergaardHolm
Oyuncular:Frederick Lau , Max Mauff , André Hennicke , Franz Rogowski , Martin Goeres , Dennis Oestreich , Burak Yigit , Adolfo Assor , Daniel Fripan , Hans-Ulrich Laux devamı..
Süre:140 dk.

Victoria Film Konusu
2015 Berlin Film Festivali’nde büyük beğeni kazanan film 140 dakikalık tek plandan oluşan bir sinema deneyimi. Yönetmeni Sebastian Schipper’ın “Bu bir banka soygunu filmi değil. Bu bir banka soygunu.” diye tanımladığı film, izleyicisini genç bir turist olan Victoria ile beraber Berlin sokaklarında bir maceranın ortasına bırakıveriyor. Victoria, bir kulübün çıkışında dört gençle tanışır ve kendini banka soygununa kadar uzanacak olayların içinde bulur.

Berlin'e yeni taşınmış ve bu şehrin kurallarına göre yaşamayı öğrenmeye çalışan Victoria, Berlin'de bir gece kulübünde arkadaşlarıyla eğlenmekte olan Sonne ile tanışır ve aralarında hızlı bir çekim yaşanır. Ancak gece arkadaş grubunun ödemesi gereken eski borç nedeniyle bambaşka bir noktaya sürüklenir. Victoria Sonne ve arkadaşlarına yardım etmeye karar verir ve maceraya katılır. Ne var ki çılgın bir macera gibi başlayan bu olay, bir kabusa dönüşecektir.

Victoria Film Fragmanı

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla