Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.08.2015, 19:28   #1 (permalink)
Ka2N
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Begüm Birgören Kimdir - Biyografisi

Begüm Birgören Kimdir - Biyografisi



1982 yılında doğdu.

Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı 4'üncü sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam ediyor.

Birgören sanat hayatına nasıl başladığını kendi cümleleriyle şu şekilde ifade etmektedir;

"3 yaşında amatör tiyatrolarda oynamaya başladım. Sonra Bahçeşehir Üniversite’sinde görsel sanatlarda okudum. Üniversitede yine amatör tiyatrolarda çalıştım. Okul için Med Yapım’da staj yapıyordum. “Tatlı Hayat” dizisinin kamera arkasında çalışıyordum.


Diğer arkadaşlarım da üst katta staj yapıyordu. Onları ziyaret ederken, yönetmen Oğuzhan Tercan’la tanıştım. “Seni de alalım buraya hani güzel olursun” derken “E hadi olsun ” dedim. “Arapsaçı’nda küçük bir rolde oynadım. Ondan bir sene sonra ‘Pilli Bebek’ dizisinde Mehmet Günsür’le esas kadını oynadım. “Seher vakti” çok önemliydi benim için. Ama o da ne yazık ki sekiz bölüm sürdü. “Seher Vakti”, içime sinen bir dizi oldu. Açıkçası tanınmak kısmını pek önemsemiyorum ben. Orada birçok şey kazandım ve öğrendim. İnsanlarla tanıştım. Küçük sahneye çıktığınız zaman, bir şekilde orası sizi eğitiyor. Egzersizlerle ve çalıştığınız gruptaki insanlarla öğreniyorsunuz teknik unsurları.Biraz dikkatli olmak gerekiyor. İnsanlara bir takım duyguları yaşatan insan ‘ben’ olmadığım için belki de hayal kırıklığı yaratabilirim. Mesela ben çok hayranlıkla izlediğim insanların, gerçek dünyalarını gördüğümde çok büyük hayal kırıklığına uğradım" dedi.

Birgören şuan, Kara Yılan adlı Tv dizisinde Elvan karekterini başarılı bir şekilde canlandırmaktadır.

Oynadığı Dizi ve Filmleri

Kara Yılan (2007)
Kırık Kanatlar (2005)
Ayşe Seher Vakti (2005)
Melike Arap Saçı (2004)
Mavi Kolye (2004)
Nil Pilli Bebek (2003)
Olcay Beşibiryerde (2002)

Ka2N isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla