Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.08.2015, 02:18   #1 (permalink)
Ravza
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Bir Erkeği Kolay Terketmenin Yolları

Bir Erkeği Kolay Terketmenin Yolları



İlişkiler ölene kadar sürmüyor çoğu zaman. Bir ilişkiye başlamak kadar, bitirmek de oldukça doğal bir davranış. Tutkulu ve uzun bir aşk ilişkisinden sonra geçen zaman içinde sevgilinizle anlaşmazlıklara düşmeye başlayabilirsiniz. Hatta öyle bir zaman gelir ki, artık bir çok konuda uzlaşamadığınızı bile görürsünüz. Sevgilinizle bir arada geçirdiğiniz vakitlerin çoğu ise tartışmayla geçmeye başlamış ve birbirinize tahammülünüz sınırları zorluyorsa, artık vedalaşma vakti gelmiş demektir. Siz kabul etseniz de etmeseniz de, seviyorum da deseniz ayrılmanız kaçınılmazdır.
Durum böyle olduğu halde, kadınlar alışkanlıklarından kolay vazgeçmeyi sevmedikleri için, bir çok kadın bir şans daha diyerek, bir süre de uzatmalarla ilişkisini götürmeye çalışır. İlişkiye verdiğiniz son şansın da işe yaramadığını, ilişkinin sizi her geçen gün zorladığını hissettiğiniz vakit ayrılma kararı almak mecburiyete dönüşür. Ancak, ayrılma kararı almanıza rağmen, beraber olduğunuz insanı hâlâ çok sevdiğinizi düşünerek terkedip etmemekte kararsız kalabilirsiniz. Aslında bu da normaldir. Az önce de belirttiğimiz gibi kadınlar alışkanlıklarından kolay vazgeçemezler. Sizin sevgi zannedip kafanızı karıştıran şey ise, alışkanlıktan başka bir şey değildir.

Böyle bir durumda kararlı olup, size zarar veren bu ilişkiden kurtulmanız doğru bir davranış olacaktır. ”Biliyorum ama başaramıyorum” diyorsanız, işte size öneriler;
Bir Erkeği Kolay Terketmenin Yolları
– Onu düşünme saplantısından kurtulun. Aklınıza geldiğinde kendinizi durdurun. En az 30 saniye kadar, konsantrasyon gerektiren başka bir konu, kişi ya da durum düşünün. Bunu başaramıyorsanız ilginizi başka tarafa çekmek için kendinize bir çimdik atın. Acı, onu düşünmenizi engelleyecektir. Kısa süreli acıya konsantre olmanız, saplantılı düşüncelerden kurtulmanıza yardım eder. Ardından o tekrar aklınıza düşmesin diye odaklanmanızı gerektirecek bir işe koyulun hemen.
– Birlikteyken, onun en sevmediğiniz, en sinir bozucu özelliklerini not edip sürekli baktığınız yere; bilgisayarınızın üstüne, cüzdanınıza yapıştırın. Ona özlem duyduğunuzu, ona karşı iyi duygularınızın geri geldiğini hissettiğinizde listeyi çıkarıp okuyun ve iyi hisleri geri gönderin.
– Sosyalleşmek, acıları gömmenin en insancıl yoludur. Sevdiğiniz, size pozitif enerji veren, sizi neşelendiren arkadaşlarınızla buluşun ve bitirdiğiniz ilişki hakkında hiç konuşmayın. Hatta mümkünse gittiğiniz mekanlardaki yakışıklıları göz hapsine almaya bakın

Ravza isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla