Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.08.2015, 02:39   #35 (permalink)
Regex
İz bırakanlar, unutulmaz..
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Önemli Bir Konu Hakkında

Alıntı:
Jaqen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba
sorularinizin benimle alakali olan kisimlarina cevap vermek istedim.

ben profesyonelim. 20 yili askin olan internet hayatimda, bicok siteye sahip oldum. kimini sattim, kimini hediye ettim, kimini kapattim.bu forum da bu sitelerden biri ve bizim icin cok özel. öncelikle bunu belirtmek isterim.

siz forumun simdiki haliyle ilgilisiniz. gecmisini bildiginizi sanmiyorum. forumun ismini Narsinha belirledi.diger forumlari satip, forumsuz kaldigimizda, bu forumu acip, devam etmek istedik. yola baslarken bizimle olan dostlarimiz, bizi yari yolda biraktilar, ama bunun bi anlami yok. neticede biz yolumuzdan dönmedik. nitekim geldigimiz nokta da su an ortada. cok basarili oldugumuzu dusunuyorum. bundan önceki siteler gibi, bunda da yüzümüz kara cikmadi.

2. paragrafta belirttiginiz gözlemlerinize hayran kaldim. anlayan birileriyle konusmak cok zevk veriyo insana. ufak detaylar var ama yine de guzel bi teshis. tebrik ediyorum. hep söledim bunlari, burdaki herkes de hatirlicaktir. ben bu forumun maddi sahibiyim, manevi sahipleri sizlersiniz sözümü. en cok da Narsinha'nin. O da en az benim kadar emek harcadi.

ben 2. elden aldigim hic bi siteyi sifirdan kurmadim. bi video sitesinde 50k gibi ciddi post sayisini, hic erinmeden tek tek editledigimi bilirim. sifirdan kurmak daha buyuk risktir. arama motorlari pek sevmez zirt birt icerik degisimini. önceki siteleriniz zaten olmus bitmisler ama, bundan sonraki sitelerinizde bu dedigimi uygularsiniz artik. ise yaradigini görüceksiniz

mevzuya gelelim.
soru 1

forumu satmamak icin Narsinha'ya devrettim. tabiki de bunda sizin umdugunuz gibi herhangi bi ucret de söz konusu olmadi. velhasil satilicak da olsa, zaten istenen meblag oldukca yuksek. bu parayi herkesin ödeyemeyecegi de ortada. emek bedava verilmez. herseyin fiyati bellidir ama emeginki az yagli olur. bu islerle ilgilisiniz. en iyi sizin anliycaginizi umuyorum. "Emege Saygi" mevzusu

vizyon Narsinha'nin vizyonu artik. buna karismam dogru olmaz. kafamda bikac bisey var. yeni seyler deil. cok uzun zamandir degerlendirdigimiz seyler. belki bunlari uygulayip sonra bye diycem foruma. bunu zaman göstericek. Narsinha'nin satma konusu hakkinda konusmami isterseniz söylicegim seyler; Narsinha satilmasina sicak bakmadigi icin satilmadi bu site. ve su an ona birakip gidiyorum. zaten en basta satilmasina karsi pozitif dusunceleri olsa, simdi satilmisti belki bu forum. en basta belirttigim gibi.
Ben Profesyonelim. işimle aşkımı birbirinden ayrı tutabilirim.

Samaritan'in banina da degineyim. o konuda da aciklama bekleyenler eminim vardir.
Samaritan bu foruma emek vermis, uzun zamandir yanimizda olan bi kardesimiz. forumun belli yönetim kriterleri yuzunden yönetici arkadaslar banlanabiliyolar burda. tek o deildir banlanan. Perii hatta su anda whoisde forumun sahibi görünen Narsinha bile 2 hafta banlanmisti. bunlar kullanicilara, kimsenin vazgecilmez olmadigini, aslolanin forum oldugunu anlatma seklimiz. yanlis bisey yapsam beni de banlarlardi. o nedenle soru sormadiklari zaman susmayi tercih ettim hep


biz her saniye buyuyen bi aileyiz. kendi emegim neyse, baskalarinin da emegine saygi duyarim. ayrica emek harcayan herkese ayri ayri tesekkur etmek istiyorum.

iyi forumlar
Öncelikle yaşça büyüğümsündür, Erkut abi diyeyim. Bu değerli açıklamalar için teşekkür ediyorum. Tam olarak beklediğim buydu ve üşenmeden yanıt verdiğin için minnettarım. Yalnızca benim sorularımın yanıt bulması değil; eminim bu ailenin tüm fertlerinin de içine su serpilmiş, burada bulunmaktan bir kez daha gurur duyacaklardır bunları okuduklarında.

Aslında sandığından daha iyi bir gözlemciyim. Belki takılmadım, belki bundan yıllar önce farklı kişilere ait projeler üzerinde emek vermemeye söz verdim ve yine belki bu yüzden faal olmadığım için denk düşmedik ama ben Superalem'in başarılarını da biliyorum. En azından Türkiye'nin en büyük IRC forumu içerisinde 2008-2009 dönemlerinde Google başarılarını okuyorduk, sohbet kelimesindeki keyword olmamasına rağmen ilk sıraları zorlamasını ve kullanıcı kitlesini biliyordum. Bu yüzden belki tanımıyorum ama senin neler yapabileceğini, senin de deyiminle profesyonel olduğunu iyi biliyorum.

Ben sorularımın yanıtlarını yeterince aldım, her iki sorumun yanıtının da umduğum gibi olması da beni forum adına sevindirdi diyebilirim. Daha fazla uzatmak da istemiyorum, sonra @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] adminimiz yazılar uzun diye kızıyor.

Şunu yinelemek istiyorum ki, ben @[Link'i Görebilmeniz İçin Kayıt Olunuz.! Kayıt OL] kullanıcı adlı arkadaşın anladığı gibi bir amaç doğrultusunda sormamıştım gerçekten. Ama sakin kafayla düşünüp, tarttığımda; O'nun da mensup olduğu aileyi, forumu savunduğunu iç sesimle söyleyebildim bi' anda ve bu yüzden sert çıkışmasına da hak verdim.

Umarım bu forum için en iyisi olur ve forum kültürünü yaşatabilen ender forumlardan birisi olma kimliğini ilelebet korur. Başarılarınızın devamını dilerim, sana da tüm projelerinde ve yaşantında kolaylıklar dilerim Erkut abi.

__________________
When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Regex isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla