Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.08.2015, 02:27   #1 (permalink)
Ka2N
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Startv Kara Sevda Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman

Kara Sevda Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman



Star Tv ekranlarında eylül ayında başlayacak olan Kara Sevda dizisinin başrol oyuncuları belli oldu.Yeni sezon dizilerinden Kara Sevda’nın kadrosunda ünlü isimler yer alıyor.Bu sezon bir kaç dizisi final yapan Star Tv,final yapanlar kadar kaliteli dizileri izleyiciler ile buluşturacak.

Ay Yapım yapımcılığında gerçekleşen, yönetmenliğini Hilal Saral’ın yapacağı, senaristliğini Anıl Eke ve Özlem Yılmaz'ın üstlendiği dizi; uzak dünyaların insanları Kemal (Burak Özçivit) ile Nihan'ın (Neslihan Atagül) mucizevi aşk hikayesini konu alacak.

Kara Sevda dizisi oyuncu kadrosu

Dizinin kadrosunda Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Zerrin Tekindor, Furkan Andıç,Hazal Filiz Küçükköse yer alıyor. Dizinin diğer oyuncuları tam belirlendiğinde haberimizde güncelleyeceğiz. Kara Sevda dizisinde yer alacak diğer ünlüler kimler olacak? Kara Sevda dizisi yeni sezonun en iddialı dizisi olacağa benziyor.

Kara Sevda Dizisi Konusu

Kara Sevda dizisinde Burak Özçivit’in canlandıracağı fakir genç bir maden mühendisidir. Yerin metrelerce altında ekmek parası için işçilerle mücadele vermektedir. Burak Özçivit fakir ama gururlu bir maden mühendisidir. Maden Mühendisi iken tanıştığı bir kızla hayatı değişen genç bir anda zengin olmuştur.

Soma faciası gibi bir facia yaşandıktan sonra hayatı değişen fakir genç şimdi zengin yaşamın zorluklarına da alışmak zorunda kalacaktır.

Kara Sevda Dizisi Oyuncuları

Burak Özçivit

Neslihan Atagül

Zerrin Tekindor

Furkan Andiç

Hazal Filiz Küçükköse

Çağla Demir

Melisa Aslı Pamuk

Payidar Tüfekçioğlu

Fragman



Ka2N isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla