Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.08.2015, 20:29   #1 (permalink)
Toprak

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Cool O Kadar Zenginiz ki Her Şeyi Çöpe Atıyoruz

O Kadar Zenginiz ki Her Şeyi Çöpe Atıyoruz


O Kadar Zenginiz ki Her Şeyi Çöpe Atıyoruz Atık malzemelerden yapılan harika görseller görmüşsündür. Bunlar senin benim değersiz diye çöpe attıklarımızdan oluşuyor. Değerlendirildiği zaman sayısız şekilde tekrar günlük hayatta geri kazandırılıyor.

Örnek olarak; yıprandığı için atılacak olan yünlü bir giysiyi eldivene çevirmek dahiyane bir fikir. Ya da geçenlerde duyduğuma göre meşhur bir jeans markası arabaların çıkma lastiklerini şubelerinde dekorasyon amaçlı olarak toplatıyormuş.

Lastikten bir örnek daha verirsem eritilen lastiklerin spor ayakkabı üretiminde kullanıldığı haberini okumuşsundur. Örnekler ticari gibi gözükse de istersen sosyal sorumluluk anlamında isterseniz yeni bir gelir kapısı olarak değerlendirebilirsin. Yeter ki çöp zannetiğimiz şeye daha farklı bakmayı alışkanlık edinelim.

En basitinden elimizin altında olan internetten bu malzemelerle ilgili yapılan görselleri videoları izleyerek esinlenebiliriz. Artık bile bile paranı sokağa atmanın alemi yok değil ml? Farkındalığa devam yola devam.

Turgay Gezici

alıntı

__________________
Toprak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla