Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.08.2015, 19:37   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick Balık Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu

Balık Burcu 17-23 Ağustos 2015 Haftalık Burç Yorumu



Haftanıza özel hayatınıza veya ortaklı işlerinizin üzerine eğilerek başlıyorsunuz sevgili Balıklar. Başkalarından alacağınız tavsiyeler, fikirler işlerinizde önemli olabilir. Bu hafta genel olarak özel ilişkilerinize, ortak para konularına ve dış ortamlara bağlı olacaksınız. Yalnız kalmak istemeyebilir, her işinizi bir partnerle halletmek isteyebilirsiniz.

Çarşamba günü, iş alanlarınızda parasal konularda oldukça esnek ve farklı bir gün sizleri bekliyor. İş ilişkileriniz, parasal olarak size güzel getirilerin kapısını açabilir. Bozulan iş ilişkilerini farklı bakış açınızla kolay tamir edebilir ve var olan parasal işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Bu haftanın en zorlayıcı günlerinden birtanesi Cumartesi günü. Bu Cumartesi yapmanız gereken işlerinizin ve uzak çevrenizin sorumluluklarınız size ağır gelebilir. Beraber çalıştığınız insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda keyfiniz yerinde olsa bile beklenmedik olaylarla yaşayacağınız sorunları gözünüzde çok büyütmeyin.

Pazar günü itibarıyla 1 ay boyunca kimliğinizi evlilik ve ikili ilişkiler, ortaklı işler alanlarınızda ortaya koyacaksınız. Sevdiğiniz insan, onun şartları ve yaşam şekli sizin için önem kazanmaya başlayacak. Kendinizden çok onu düşünmeye ve kollamaya meyilli olacaksınız. Ortaklaşa işleri olanlar yine bu dönemde beraber hareket etmeye özen gösterecekler. Evlenmek isteyen balıklar aşk hayatlarında bu kararı verecekleri bir dönem içerisindeler.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla