Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.08.2015, 22:13   #1 (permalink)
Narsinha

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Gülşah Güçyetmez Kimdir ? Biyografisi

Gülşah Güçyetmez Kimdir ? Biyografisi

Adnan Hoca Kediciği Gülşah Kimdir, Nerelidir, Mesleği
, Hayatı





Gülşah Güçyetmez İstanbul doğumlu ve İstanbul’da yaşıyor. Bilfen Koleji’nde okudu daha sonra Fenerbahçe Lisesi’ni birincilikle bitirdikten sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İngilizce ve Almanca biliyor. Öğrenimi boyunca tiyatro, dans ve çeşitli spor dallarında kültürel faaliyetleri oldu. Mezun olduktan sonra Makina parçaları İmalatı, Makina İthalat ve İhracatıyla ilgilendi.

Aldığı eğitime paralel bir alan olan biyomimetik yani doğadaki kusursuz yaratılış ve tasarımların teknolojiye aktarılması alanında araştırmaları devam ediyor. Doğada var olan yaratılış prensiplerinden faydalanılarak benzer işlevlere sahip teknolojik aygıtların tasarımlarının en kısa yoldan ve en mükemmel biçimde gerçekleştirilmesi noktasında araştırma ve birikimlerimi A9 TV’de izleyicilerle paylaşıyor.

A9 Tv’de yorumcu olarak bulunduğu canlı yayın programlarında dünya barışının sağlanması için dini, siyasi ve politik çözüm yolları üzerinde konuşuyor ve dünya savaşlarının sebebi olan Darwinizm ve Materyalizm felsefelerinin yanlış yönlerini anlatıyor. Bu konuşmalarında paleontoloji biliminden faydalanarak milyonlarca yıllık fosilleri tanıtıyor. Ayrıca genetik, fizik, astrofizik, parçacık fiziği, moleküler biyoloji, tarih, kimya gibi bilimin farklı dallarında yaptığı araştırmaları en yeni gelişmelerin ışığında izleyicilere aktarıyor.Yine A9 TV kanalında İngilizce ve Almanca sohbet programları da hazırlıyor... Bu programlarda Hristiyan ve Musevilere sevgiyle bakmak , herkesin fikrine saygı duymak, demokrasi ve laikliğin önemi, İslam’da kadına verilen yüksek değer gibi konulara yer veriyor. Ayrıca Amerikan WTPN (We The People Network) ile bağlantılı olarak yine A9 TV’de Building Bridges isimli programda konuşmacı olarak bulundu.





Konu YeşiL6 tarafından (28.12.2015 Saat 11:26 ) değiştirilmiştir.
Narsinha isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla