Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2015, 01:09   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 20 Ağustos 2015 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2015 Perşembe Balık Burcu Günlük Burç Yorumu



Sezgilerinize güvenebilirsiniz. Belli alanlarda, alelacele hareket etmek, karar almak veya tepki vermek yerine, somut verilere ulaşmayı bekleyip harekete geçmeniz daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz.

Balık Burcu Genel Durum
Tasarruflarınızı daha iyi değerlendirme yolları ararken, bir taraftan da hoşlandığınız ürünleri alıp kendinize pahalı hediyeler vermek isteyebilirsiniz. Orta yol bulup gerektiği kadar harcamalı, gerektiği kadar biriktirmelisiniz.
Balık Burcu Kariyer Durumu
Gelecek ile ilgili planlarınıza odaklanacağınız, detaylara takılmadan büyük düşüneceğiniz bir günde olabilirsiniz. Planlarınız, atmayı düşündüğünüz adımlarla ilgili olabilir.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla