Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2015, 13:05   #1 (permalink)
Papatya

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Kanald Aşk ve Günah Dizisi Konusu

Aşk ve Günah Dizisi Konusu



Aşk ve Günah Konusu
Evli ve üç çocuk babası olan zengin iş adamı Kerim 50’li yaşlardadır. Büyük bir ihaleye katılacağı gün silahlı saldırıya uğramış ve hayatındaki tüm dengeler alt üst olmuştur. Kerim’in şoförü patronunu kurtarmak için kendini kurşunların önüne atarak hayatını kurtarmıştır. Fakat şoförü evlidir. Kızı Nesrin ve karısı Fatma’ya bakmak, onları koruyup kollamak Kerim’in bir boyun borcudur.

İyi niyetle ikisini de kendi evine getirmiş, fakat hayatını derinden etkileyecek bir adımı atmıştır. Çünkü şoförünün kızı Nesrin hiçte masum biri değildir. Birden kendini varlığın içinde bulmasıyla, ne oldum delisi haline gelmiştir. Kerim’i baştan çıkarmak için elinden geleni yapan kız, karısının yerine gözü dikmiştir.
Her geçen gün aileyi dağıtmaya bir adım daha yaklaşır. Selda’yı evden gönderip Kerim’e sahip olabilmek için her fırsatı değerlendiren Nesrin, Selda’nın sırlarını arar. Diğer yandan Selda 18 yıl önce Kerim’i kaybetmemek için 3. olan kızlarını bir erkek çocukla değiştirmiş ve yıllardır vicdan azabı yaşamaktadır.

Attığı her adımda aileyi dağıtmaya biraz daha yakınlaşan Nesrin’in en büyük kurbanı Selda’dır. Ancak evin hanımı Selda’nın da herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. 18 yıl önce eşi Kerim’i kaybetmemek için dünyaya gelen üçüncü kızını, bir erkek çocukla değiştirmiş ve yıllarca bu vicdan azabıyla yaşamıştır.

Nesrin Selda’nın sırrını öğrenmiş ve eline inanılmaz bir koz geçmiştir.

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Aşk ve Günah Eylül’de başlıyor

Papatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla