Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2015, 01:44   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Ağustos 2015 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015 Cumartesi Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün eviniz ile ilgilenebilir ve yakınlarınızı evinize davet edebilirsiniz. Bu arada gençler, çocuklar, kardeşleriniz ve önemsediğiniz aile büyükleri ile görüşebilirsiniz. Büyüklerinizin ziyaretine gidebilirsiniz ve yakınlarınız sizin ziyaretinize gelebilir. Hareket halinde olmak ve projeleriniz ile ilgili çeşitli araştırmalar yapmak keyfinizi yerine getirecek. Gizli düşünceleriniz olabilir. Ayrıca sizden gizlenmiş bilgilere ulaşabilirsiniz ve düşünceleriniz derinleşebilir. Etkileyici kişiler ile görüşebilirsiniz ve yepyeni istekler içine girebilirsiniz. Çeşitli organizasyonlara katılabilir, önemli organizasyonlar içinde yer alabilirsiniz.
Başak Burcu Genel Durum
Bugün pek çok insan güzel gelişmeler yaşayabilir ve sevinçlerini sizinle paylaşmak isteyebilirler. Çevreniz böylesi olumlu gelişme haberleri ile doluyken, sizin de mutlu bir gün geçirmeniz doğal olacaktır.
Başak Burcu Kariyer Durumu
Çeşitli iletişim cihazları üzerinden uzun görüşmeler yapabileceğiniz bir gündesiniz. Kısa bir seyahat gerçekleştirerek yüz yüze görüşmeye gidebilir veya planlarda olmayan bir toplantıya da katılabilirsiniz.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla