Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2015, 01:50   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 22 Ağustos 2015 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2015 Cumartesi Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve üzerinizde baskı duygusu oluşturan her ne var ise bugünlük bunlardan uzaklaşacaksınız. Bu arada sevdiklerinize karşı daha ilgili ve anlayışlı davranmak için gayret göstermelisiniz. Önemsediğiniz kişiler ile ilgili duygularınız değişebilir. Ancak eski dostlarınızı ihmal etmeseniz iyi olacak. Tabii bu arada sevdiğinize karşı daha anlayışlı ve ilgili davranmanız gerekiyor. Sevdiğinizin yaşadığı olaylardan etkilenmiş olabilirsiniz. Veya beklentileriniz ile karşılaştığınız davranışlar farklı olabilir ve olaylara çok detaylı bakabilirsiniz. Sorunları büyütmeyin ve farkına vardığınız ayrıntılara takılı kalmayın.
Kova Burcu Genel Durum
İnsanların beklentilerine odaklanmanız gerekebilir. Sevdiğiniz bir kişi sorununu size açabilir ve kendisine, yapacağı hızlı bir hamle ile ilgili destek vermenizi rica edebilir. Destek vermekten geri durmayın.
Kova Burcu Kariyer Durumu
İnsanların beklentileri iş yaşamınızda da ön planda olacaktır. Bugün ekstra sorumluluklar alabilirsiniz. Boşa vakit harcamadan çalışın ve sizden istenenleri verilen süre içinde ve en iyi şekilde yerine getirin.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla