Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.08.2015, 10:30   #4 (permalink)
diLemma
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Cevap: Forumaski Öğretmenleri bir sorum var ?

Alıntı:
EsiLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öğretmenlerin Talepleri Doğrulrusun da İstedikleri Seminer Eğitimini İl ve İlçe Müdürlükleri Koordine edecek Canım,Sen Zaten Talebini Belirtmişsin.14-28 arasında henüz kesin idari Tatil İle İlgili Bir Tebliğ Yayınlanmadı.Oda Sanırım Seminer Döneminde Yayınlanacak ve de Büyük İhtimal Tatil Olacaktır.Zaten Bu Aradaki Tatil Günlerinde ki Dersler Yoğunlatılmış Şekilde İleri Programa Dahil Edilecektir.Okul Müdürlüğünden Yada İl İlçe Müdürlüklerinden de Gerekli Bilgiyi Edinebilirsin.
Aradımda onlara yazı daha gelmemiş muhtemelen yazı pazartesi ilçe milli eğitimlere gidecek.
Düz bizimle ilgili yayınlanan yazı şuydu.
Benim kafama takılan ookul kapandığında ben hem ilçeye hem de okula yazı verdim.
Şimdi istanbuldayım bunu yapmam imkansız.
Sadece İstanbuldaki ilçeye başvuracağım değil mi ?
Çünkü ilçelerde bilmiyor.

Yazı bu

Bu kapsamda;
1) Öğretmenlerimiz için 1 Eylül 2015 tarihinde başlayacak olan seminer ve mesleki çalışmalar, öğretmenlerimizin talepleri doğrultusunda istedikleri il ve ilçe müdürlükleri tarafından koordine edilecektir.
2) 14 - 18 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılması gereken eğitim öğretim faaliyetleri dolayısıyla oluşacak boşluk, iş takviminde eğitim öğretim yılının sonuna eklenmiş, ders kesim tarihi 17 Haziran 2016 olarak değiştirilmiştir.
3) 21 - 22 ve 23 Eylül 2015 tarihlerinde yapılamayacak dersler için yıl içinde yoğunlaştırılmış telafi programı uygulanacaktır.
4) Okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının beşinci sınıflarındaki öğrencilerin eğitim ve öğretime uyum programları da okulların açıldığı ilk hafta içinde eğitim öğretim süreci ile birlikte gerçekleştirilecektir.
5) Öğretmenlerimizin her eğitim öğretim döneminin başlangıcında aldığı eğitim öğretime hazırlık ödeneğine ilişkin takvimde herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Söz konusu ödenek bayram öncesi öğretmenlerimize ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliğ
i


Alıntı:
Bahar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırsam okula yazı vermeye gerek yok.Bulunduğun yerdeki ilçe milli eğitime yazı verip onlar seni tekrar yönlendirecekler.
Kurban bayramı ve önceki günün yarım günü idari izinli sayılmayız ama diğer günleri idari izinliyiz.
Ben şimdi burada yaparsam idari izinli olursam ne olacak peki ?
Neden gideyim çoruma 1 ay var neredeyse burada ailemle dururum daha iyi

__________________
diLemma isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla