Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.08.2015, 19:53   #1 (permalink)
DeRDeST
Süper Üye

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
tick BB Krem Mi Yoksa CC Krem Mi?

BB Krem Mi Yoksa CC Krem Mi?
BB Krem, CC Krem, BB Krem ve CC Krem, BB Krem İle CC Krem Arasındaki Farklar, BB Krem Mi Yoksa CC Krem Mi Tercih Edilmeli


Bu konuyla ilgili kesinlikle BB krem ya da kesinlikle CC krem gibi bir şey söyleyemeyeceğiz. Çünkü bu oldukça kafa karıştıran bir konudur ve hangisinin tercih edilmesi gerektiği ile ilgili net bir bilgi yoktur. İkisi arasında çok çok büyük farklar olmamasına karşın birkaç noktada birbirlerinden ayrılmaktadırlar. Eğer ana probleminiz cilt tonunuzdaki renk eşitsizlikleri ise o zaman CC krem ile başlamak sizin için daha uygun olabilir ki zaten CC kremlerin de bilinen en önemli özellikleri ton eşitsizliklerini gidermektir.

CC kremlerin bir diğer özelliği ise hafif yapılarıdır. Bu sayede cildinizde ağırlık hissi yaratmamaktadırlar. Özellikle yağlı ya da karma bir cilde sahipseniz CC krem kullanmak sizin için uygun olabilir.

CC krem bazı kişiler tarafından cilt rengini düzeltmek için baz olarak da kullanılmaktadır. Kızarıklık, cilt renginde eşitsizlik ya da koyu renk leke problemi olan kişiler CC kremi tercih etmektedir.

Cildinizi tanırsanız ve alacağınız üründen neler beklediğinizi bilirseniz seçmeniz daha kolay olabilir. Eğer her şeye rağmen kafanız karışırsa bir uzman desteği alabilir ve onun önerilerine de kulak verebilirsiniz. Size önerimiz ürünü satın almadan önce yüzünüzde denemeniz ve ürünün yapısını beğenirseniz, yüzünüzde duruşunu severseniz, cildinizde herhangi bir alerjik reaksiyon görülmezse satın almanızdır. Çünkü eğer denemeden alırsanız eve gelip uyguladığınızda renk tonu hoşunuza gitmeyebilir ya da ürünün cildinizde duruşunu sevmeyebilirsiniz.

DeRDeST isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla