Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.08.2015, 00:02   #1 (permalink)
Jineps

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 27 Ağustos 2015 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015 Perşembe İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Bugün kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Sürpriz teklifler ile karşılaşabilir ve heyecan duyabilirsiniz. Eskiden istediğiniz fakat daha sonra unuttuğunuz her ne var ise, şimdi tekrar karşınıza çıkabilir. Böylece dikkatinizi kendi isteklerinize odaklayabilirsiniz ve eski projelerinizi güncelleyebilirsiniz. Bu arada arkadaşlarınız ve yakınlarınıza gösterdiğiniz ilginin bir kısmını sevdiğinize gösterirseniz, aranızdaki yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırabilirsiniz. Ayrıca kendinize sakladığınız duygularınızı şimdi anlatabilirsiniz fakat fazla derinleşmeseniz iyi olacak.
İkizler Burcu Genel Durum
Ev yaşamıyla alakalı konular gündeminizde yer tutabilir. Ev ortamınızla fırsatlara yönelebilir, bunları değerlendirmek için bazı yaklaşımlarda değişikliklere gidebilirsiniz. İlişkiler daha olumlu seyretmeye başlayabilir.
İkizler Burcu Kariyer Durumu
Bir aile bireyiyle, iş yaşamınızla alakalı bir konuda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu görüşmeler, fikir ve öğüt almak, ortaklık kurmak ya da meslektaş olarak bazı durumları karşılıklı değerlendirmek için gerçekleştirebilirler.

__________________
Taklitler aslını yaşatır.
KIPSS.









Ben soğuk değilim,
siz cıvıksınız.

.
Jineps isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla