Konu: Terazi Burcu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.2013, 10:31   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Terazi Burcu

İlişkilerde yaşanması muhtemel yenilikler, değişimler aşk hayatınızı canlandırıcı bir etki yaratabilir. Ancak arkadaşça paylaşımda bulunarak hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak biraz da partnerinizin kişiliğine bağlı. Eğer o da yenilikçi, bencil düşünmeyen ve paylaşıma açık bir kişiyse tabii ki bu beraberliğin tadına doyum olmaz. Siz dışarıdan bakıldığında aslında uyuma yatkın bir insansınız. Fakat karşı taraf baskın kimlik sergilediğinde buna katlanmanız kolay olmuyor.

Çünkü parasal açıdan güvende olmadığınızda, hayatı olumlu ve eğlenceli açıdan ele alamıyorsunuz. Bu yüzden de son aylarda özellikle bütçenizle alakalı konular sizi bir hayli düşündürüyor. Bu görünüm yine istikrarlı olmanız gerektiğinin işaretçisi. Eğer bir atılımda bulunmayı, bir projeye adım atmayı düşünüyorsanız, bunun üzerinde biraz daha çalışmanızda yarar var. Kişisel açıdan kaynaklarınızı çok iyi gözden geçiriniz ve yaptığınız işin, attığınız adımın ne getirip götüreceğini hesaplayınız.

Ailevi ilişkilerde, baskı altında olabilirsiniz. Monotonluk canınızı sıkabilir. Değişik bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Ancak yeniliklerin veya bir takım kararların alınması yönünde enerjiniz düşük olabilir.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla