Konu: Akrep Burcu
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.01.2013, 10:32   #1 (permalink)
Ela
Boşver gitsin...

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Akrep Burcu

Kişisel görüşlerimiz, prensiplerimiz, inandıklarımız üzerinde hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermeden hayatımızı yönlendirmek isteyeceğiz. Tabii ki hayatın kuralları, görev ve sorumluluklarımız yönünde bizi baskı altına alacaktır. Ancak şu var ki, bizim kafamızın içindeki ideallerimiz farklı. Bu yüzden de bu ideallere ulaşmanın yollarını, bu görünüm sayesinde gözden geçirebiliriz.

Sanki başkalarının arzularını gerçekleştirmek, onlara uymak zorundaymış gibi hissediyoruz. Oysaki hayatımız bize ait ve bu hayatı arzuladığımız şekilde yaşamamız gerekiyor. Yuvamızı kurmak, belki farklı bir şeyler yapmak, yeteneklerimizi değerlendirme yoluna giderek özgür olmak isteyebiliriz. Şartlarımızı zorlayabilir, gerekirse her türlü mücadeleyi vererek kendimize bir dünya kurabiliriz. Kolay mı bütün bunlar? Hayatta ne zaman her şey kolay oldu ki? Sabır, çalışmak ve zamanlamayı iyi yaparak başarabiliriz.

Çevremizdeki insanlarla aramızdaki alışverişe, konuşmalara, irtibatlara dikkat edelim. Stres yaratıcı durumlara meydan vermeyelim.

__________________
Ela isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla