Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.09.2015, 12:51   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 5 Eylül 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

5 Eylül 2015 Cumartesi Günlük Burç Yorumları

5 eylül 2015 Günlük Burç Yorumları, 5 09 2015 burçlar, 5 eylül 2015 akrep burcu yorumu, 5 eylül 2015 aslan burcu yorumu, 5 eylül 2015 balık burcu yorumu, 5 eylül 2015 başak burcu yorumu, 5 eylül 2015 boğa burcu yorumu, 5 eylül 2015 ikizler burcu yorumu, 5 eylül 2015 koç burcu yorumu, 5 eylül 2015 kova burcu yorumu, 5 eylül 2015 oğlak burcu yorumu, 5 eylül 2015 terazi burcu yorumu, 5 eylül 2015 yay burcu yorumu, 5 eylül 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 eylül ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 eylül günlük burç yorumları, 5 eylül burç yorumları, 5 eylül 2015 cumartesi burç yorumları



Koç Burcu
Finansal problemlerinizi birlikte olduğunuz insanla paylaşmak zorundasınız. Bu tür yükleri sadece kendi başınıza omuzlamaya kalkmanız, hem kendinizi yetersiz hissetmenize hem de çok yorulmanıza neden oluyor. Cinselliğin ilişkinizde ciddi şekilde belirleyiciliğe sahip olması karşınızdaki insanı kısmen de olsa rahatsız ediyor. Bugün onunla bu konuda bir konuşma yapmalı, duygularınızdan da bahsetmelisiniz.

Boğa Burcu
Bugünü tamamen kendinize ayırmalı ve keyif yapmalısınız. Biraz ilgiye ihtiyacınız var. Bırakın artık bugün dostlarınız sizinle ilgilensinler. Onlara da bu fırsatı vermelisiniz. Birlikte olduğunuz insanın eskiden ilişkide bulunduğu birisine rastlayabilirsiniz. Gerilmeniz için hiç bir neden yok, zaten üzeri örtülmüş bir ilişki bu.

İkizler Burcu
Bu Cumartesi gününde uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız en son safhaya ulaşmış durumda. Şimdiden haftasonu için plan yapmalı ve dinlenmek için tüm şartları hazırlamalısınız. Ruhen de tazelenmeye ihtiyacınız var. Partnerinizin kendini halsiz hissetmesi, bugün yaptığınız programı ertelemenizi gerektirebilir. Aslında bu sizin için de iyi bir fırsat olabilir.

Yengeç Burcu
Pozitif yaklaşımlarınızla insanları kolayca etkileyip, ikna edebileceğiniz bir gündesiniz. Bu şekilde devam ederseniz, ilişkilerinizin çok güçlendiğini siz de göreceksiniz. Birlikteliğinizin çok daha tatminkar ve iyi bir seviyeye ulaşabileceği bir dönem sizi bekliyor. Umutlarınızın boşa gitmediğini, boşuna emek harcamadığınızı siz de göreceksiniz.

Aslan Burcu
Bugün dış görünüşünüzle ilgilenmelisiniz. Yeni giyecekler almak üzere alış-verişe çıkabileceğiniz gibi, kişisel bakım yapabilir, hatta saç modelinizi de değiştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye duygularınızı anlatmaktan sakınmamalısınız. Size olan sevgisi ve bağlılığı daha da güçlenecektir.

Başak Burcu
Bu gün keyfinize diyecek yok. İçinizin kıpır kıpır olması yüzünüze ışık olarak yansıyacak. Etrafınızda ki tüm insanlara, pozitif enerjinizin bulaşması için onlarla bol bol ilgilenmelisiniz. Birlikte olduğunuz insan ile tatil programları yapabilir, kendinizi enteresan bir maceraya hazırlayabilirsiniz. Onun haftasonu programlarına uymanız size de enteresan bir deneyim yaşatabilir.

Terazi Burcu
Maddi alandaki beklentilerinize kavuşacaksınız, hiç merak etmeyin. Güvendiğiniz birisiyle birlikte yapacağınız girişim çok iyi netice verecek ve siz de refah içerisinde yaşamınıza devam edebileceksiniz.
Birlikteliğinizdeki kıskanç yaklaşımlarınız, partnerinizi hiç de rahatsız etmiyor. Baskı hissetmediği gibi, sizin bu tarzınız onun kendini çok daha değerli hissetmesinde önemli rol oynuyor.

Akrep Burcu
Maddi alandaki sıkıntılardan kurtulmuş olmanız, ruh halinizde de pozitif etkilerini gösteriyor. Huzur bulunca ve güven duyunca her türlü ilişkinizde daha toleranslı ve yapıcı davranabiliyorsunuz. İlişkinizdeki baskı unsurunu ortadan kaldırmanız son derece önemli. Partnerinizin de, sizin kadar kıskanç olması, sorunun katlanılarak hissedilmesine neden oluyor.

Yay Burcu
Eğer biraz çaba sarfeder ve kararlı davranırsanız, hayatınızda hoşunuza gitmeyen detayları rahat edebileceğiniz bir hale getirebilirsiniz. Önemli olan fazla incelemeden harekete geçmeye karar vermek ve disiplinli olmak. Sevgilinizin sağlık konusunda ihmalkar bir tutum içerisinde olduğu doğru. Ama bu konuyu ilişkinizde ana tema haline getirerek huzursuzluk da yaratmamalısınız.

Oğlak Burcu
Sevdiğiniz kişilerle birlikte olarak eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Sıkıntı ve tasa sizi kişiliğinizden uzaklaştırıyor. Kendinizi toparlamalı ve pozitif düşünmeye çalışarak, iyimser olmalısınız. İlişkinizde canınızı sıkan konular ve yaklaşımlar üzerinde bugün düşünmeye fırsat bulacak ve yeni çözümler geliştirebileceksiniz. Yine de bu alanda acele etmekten kaçınmalı ve soğukkanlı davranmalısınız.

Kova Burcu
Evinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Yapmak istediğiniz değişiklikleri planlamak için son derece uygun bir gündesiniz. İhtiyacınız olan taze kanı ve yaşama sevincini elde etmenize bu değişimler yardımcı olabilir.
Birlikte olduğunuz insana güven vermeniz gerekli. Bağımsızlığınıza düşkünlüğünüz, onun sık sık güvenini yitirmesine neden oluyor.

Balık Burcu
Entellektüel yanınızı ortaya çıkarıp, etkin şekilde faydalanabileceğiniz bir gündesiniz. İletişim kurarken de mümkün olduğunca duygularınızdan çok düşüncelerinizi kaynak göstermelisiniz. Sevdiğiniz insanla yapacağınız olumlu konuşma, ilişkinizde yeni bir boyutun ortaya çıkmasında çok etkili olacak.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla