Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.2015, 11:16   #1 (permalink)
EbruLi

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart Alex Pettyfer Kimdir, Hayatı, Alex Pettyfer Hakkında Bilgi

Alex Pettyfer’in gerçek adı nedir?,Alex Pettyfer kimdir?, Alex Pettyfer hangi okulda okudu? ,
Alex Pettyfer ne zaman doğdu?,Alex Pettyfer kimdir, Alex Pettyfer’in kısaca hayatı, Alex Pettyfer hakkında bilgi


Yazımızda Alex Pettyfer kimdir, Alex Pettyfer’in kısaca hayatı, Alex Pettyfer hakkında bilgi konusunu ele alacağız.

Alex Pettyfer’in gerçek adı nedir? Alex Pettyfer ismi ile tanınan genç oyuncunun gerçek ismi Alexander Richard Pettyfer’dir.

Alex Pettyfer kimdir? Alex Pettyfer kısaca İngiliz genç film oyuncusu ve modeldir. Alex Pettyfer’in hayatına kısaca bakarsak genç aktör oyunculuk kariyerinden önce reklam filmlerinde oynamış ve modellik yapmıştır. 6 yaşında bir yoğurt markasının reklamında oynamıştır. 7 yaşındayken New York’ta bir oyuncak mağazasında tanıştığı bir modellik ajansı sahibi sayesinde mankenlik kariyerine çocuk model olarak başlamıştır. Okul hayatında okul oyunlarında rol alan Alex Pettyfer 2005 yılında ise profesyonel aktörlük kariyerine başlamıştır. “Tom Brown’s Schooldays” ismindeki TV filminde canlandırdığı başrol oyunculuğu bu alandaki ilk tecrübesi olmuştur.

Alex Pettyfer hangi okulda okudu? Alex Pettyfer birkaç farklı okulda ilkokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. Alex Pettyfer’in gittiği okullar sırasıyla “The Mall School”, “Lambrook Haileybury School” ve “Millfield School” şeklindedir. Genç aktör oyunculuk kariyerinde ilerlemeye başladıktan sonra bu alanda eğitim hayatını sürdürmüş “Sylvia Young Theatre School” ismindeki okulda oyunculuk eğitimi almaya başlamıştır.

Alex Pettyfer ne zaman doğdu? Alex Pettyfer 1990 yılında doğmuş genç bir aktördür. Alex Pettyfer’in doğum tarihi 10 Nisan 1990’dır. Alex Pettyfer’in burcu nedir? Alex Pettyfer’in burcu koçtur. Alex Pettyfer nerelidir? Alex Pettyfer bir İngilizdir. Genç aktör İngiltere’nin Hertfordshire’a bağlı Stevenage kentinde doğmuştur.

Alex Pettyfer kimdir, Alex Pettyfer’in kısaca hayatı, Alex Pettyfer hakkında bilgi konusunu ele aldığımız yazımızda son olarak Alex Pettyfer’in ailesine baktığımızda ünlü oyuncunun üvey bir erkek kardeşi olduğunu görürüz. Alex Pettyfer’in annesinin adı Lee Ireland, babasının adı Richard Pettyfer’dir. Lee Ireland iç tasarımcı, Richard Pettyfer ise oğlu gibi bir aktördür. İkili Alex doğduktan sonra ayrılmışlar ve Lee ikinci evliliğini bir tenis oyuncusu olan James Ireland ile yapmıştır. Bu evlilikten Alex Pettyfer’in üvey kardeşi Michael Ireland dünyaya gelmiştir.

__________________
Kadının gücünü
Hafife Alma.








Her Yol Sana Çıkar
Galatasaray !


EbruLi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla