Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.09.2015, 11:02   #1 (permalink)
YeşiL6

Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
Standart 18 Eylül 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

18 Eylül 2015 Cuma Günlük Burç Yorumları

18 eylül 2015 Günlük Burç Yorumları, 18 09 2015 burçlar,18 eylül 2015 akrep burcu yorumu, 18 eylül 2015 aslan burcu yorumu,18 eylül 2015 balık burcu yorumu, 18 eylül 2015 başak burcu yorumu, 18 eylül 2015 boğa burcu yorumu, 18 eylül 2015 ikizler burcu yorumu 18 eylül 2015 koç burcu yorumu, 18 eylül 2015 kova burcu yorumu ,18 eylül 2015 oğlak burcu yorumu,18 eylül 2015 terazi burcu yorumu, 18 eylül 2015 yay burcu yorumu, 18 eylül 2015 yengeç burcu yorumu, 2015 eylül ayı burç yorumları, günlük burç yorumları, 2015 eylül günlük burç yorumları,18 eylül burç yorumları,18 eylül 2015 cuma günlük burç yorumları



Koç Burcu
Sevgili Koç, Ay bugün on ikinci evinizde dolaşacak. Bu ev perde arkasında yapılan gizli işleri ve bilinçaltını yönetir. Ay burada iken yalnız olmak, işleri tek başınıza tamamlamak daha iyi gelir.
Düşüncelerinizi toparlamak ve strateji yapmak isteyebilirsiniz. Bu ruh hali içinde iken kalabalık gruplardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Akşam sinirleriniz gerilebilir ama bunu dışarı yansıtmak yerine içe atma eğiliminde olacaksınız.




Boğa Burcu
Sevgili Boğa, Ay bugün arkadaşlık ve sosyal gruplar evinizde dolaşacak. Sorumluluklardan biraz nefes alıp arkadaşlarınıza zaman ayırabileceksiniz. İş veya sosyal amaçlı kalabalık içine karışabilirsiniz. Akşam arkadaşlarınızın sürprizlerine hazır olun. Sizi rutin programınızdan çıkarıp farklı şeyler yapmaya teşvik edebilirler; yeniliklere açık olun.



İkizler Burcu
Sevgili İkizler, Ay bugün kariyer evinizde olduğundan sizin de sorumluluklarınız ön planda. Akşam saatlerinde beklemediğiniz bir yükümlülükle karşılaşabilirsiniz. Basit olaylara bile fazla tepki gösterebilir ve çevrenizi şaşırtabilirsiniz. Otorite konumundaki kişilerle olan ilişkinizde tepkisel davranmamaya çalışmalısınız zira Uranüs'ün etkisi dengesizlik yaratabilir.



Yengeç Burcu
Sevgili Yengeç, zihninizin yeniliklere açık olduğu ve detaylara gömülmek yerine uzağı görebildiğiniz bir gündesiniz. Özellikle akşam saatlerinde farklı ve değişik fikirler üretebilirsiniz. Bugün konsantrasyonunuz fazla olmayabilir belki ama beyin jimnastiği yapmakiçin iyi bir gündesiniz. Yabancı ülkeler, yabancı insanlar, yasal konular ve yüksek eğitim vurgulanıyor.



Aslan Burcu
Sevgili Aslan, Ay'ın konumu bugün başkalarına karşı duyarlı olduğunuza işaret ediyor. Duygusal alıcılarınız sonuna kadar açık ve hatta biraz fazla hassas olabilirsiniz. Duygularınız değişken olabilir ve iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu hassasiyetiniz alınganlığa dönüşebilir. Bu değişken ruh halinize kendiniz bile şaşırabilirsiniz.



Başak Burcu
Sevgili Başak, Ay bugün yakın ilişkilerinizi vurgulayan bir pozisyonda olacak ama her şeyin dengeli bir şekilde yürümesini beklemeyin. Partnerlik evinizde bulunan Ay'ın enerjisi eşinizin, iş ortağınızın veya uzun zamandır beraber olduğunuz kişinin dengesiz davranmasına neden olabilir. Partnerinizin duyguları çok değişken olabilir, ona karşı hoşgörülü ve esnek olmaya çalışın.



Terazi Burcu
Sevgili Terazi, Ay bugün iş evinizde ve günlük işlerinizin her zamankinden fazla olabileceğine işaret ediyor. Çalışma ortamınızdaki ilişkilerde dengeli olmaya çalışın. İş programınız da değişken olabilir ve belirli bir programa bağlı kalmakta zorlanabilirsiniz. Günlük işlerinizi yaptığınız yöntemleri değiştirebilir, farklı yaklaşımlar ve metodlar deneyebilirsiniz.



Akrep Burcu
Sevgili Akrep, aşk ilişkinizde duyguların inip çıktığı değişik bir gün yaşayabilirsiniz. Sevgiliniz sizi motive edecek ve canlandıracak ama aynı zamanda biraz yoracak. Onun ne zaman ne yapacağını kestirmekte
zorlanabilir ve biraz huzursuz olabilirsiniz ama hiç sıkılmayacağınız kesin! Akşam saatlerinde geçici bir süre aranızda bir elektriklenme olabilir, sakin olun ve durumu büyütmeyin.



Yay Burcu
Sevgili Yay, bugün ailevi konular ve evle ilgili meselelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yuva evinizdeki Ay'ın etkileşimi bazı sürprizlere ve beklenmedik durumlara işaret ediyor. Özellikle akşam ailevi konularda sabırsız olabilirsiniz. Anne ve babanızla olan ilişkinizde sabırlı olmaya çalışın.



Oğlak Burcu
Sevgili Oğlak, Ay bugün iletişim evinizde olduğundan sürekli başkalarıyla haberleşme içinde olabilirsiniz. Telefon, mesaj ve faks trafiğiniz çok yoğun olabilir. Akşam değişik hatta tuhaf haberler alabilir veya başkalarından bu tip şeyler duyabilirsiniz. Sizin de sonradan pişman olacağınız şeyler söyleme eğiliminiz var o nedenle hemen tepki vermeyin.



Kova Burcu
Sevgili Kova, Ay bugün para evinizde. Ay'ın akşam saatlerinde Uranüs ile etkileşimi para konularında tutarsız durumlara neden olabilir. Para işlerinde dikkatli olun ve duygularınıza kapılıp hareket etmeyin. Para işlerini daha sağlıklı düşüneceğiniz bir başka güne bıraksanız daha iyi olacak. Para evinizdeki Ay'ın enerjisi ani tepkiler göstermenize ve hiç düşünmeden hareket etmenize neden olabilir.



Balık Burcu
Sevgili Balık, bugün etrafınızı şaşırtma gününüz. Burcunuzda bulunan Ay'ın enerjisi yakınlarınızın bile çok şaşıracağı farklı bir tutum içinde olmanıza neden olabilir. Dengesiz davranabilir ve isyankar bir tavır içinde olabilirsiniz. Aslında sizin tepkiniz kurallara ve kısıtlanmaya karşı yoksa durup dururken sorun çıkarmıyorsunuz.

__________________
all the best.



YeşiL6 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla